Бляскаво начало

November 2, 2015 от  
Публикувано в Красота

nuxe-huile-prodigieuse-or-многофункционално-сухо-масло-с-блясък___5Казват, че всяко начало е трудно. Вярно или не това твърдение се е заклещило в главата ни като мантра и често ни ограничава в желанието за промяна, нов старт или просто да помечтаем за по-добро бъдеще. Какво ще кажете за друга гледна точка – тази на изгряващото слънце. Всеки път, казват даоистите, започва с първата крачка. Тоест всяко начало се нуждае от една смела, първа крачка. Пиша това, тъй като на скоро се изправих пред въпросителната, как човек да започне нещо ново, след като не може да се престраши или пък не му стигат силите да повярва в бъдещия успех. Запитах се, какво липсва в деня ми, от какво се лишавам, за да бъда повече Аз, повече вярваща в себе си. За мен отговора е от време посветено само на мен. Дефинирах го като един час, прекаран сама със себе си по начин, който удовлетворява потребностите ми.

Не се лишавайте от този час. Не пренебрегвайте себе си, с аргумента, че нямате време, че никога не разполагате с минути за спорт или хубава книга. Повечето хора си казват – как и кога да намеря този оазис от минути само за МЕН, като живея на толкова бързи обороти.
Моя приятелка ми разказа, как го прави. Ще си позволя да споделя опита й, тъй като здравословната гледна точка към собственото й ежедневие, ме накара да се замисля и да осъзная, на какви светлинни години се намирам от нейния опит.

Не е егоизъм, ми каза тя. Научих се да обичам себе си и да ценя времето си, всеки малък миг. Нищо повече. Това бяха думите й за встъпление. Намерила своя миг – в кварталната аптека?! Била изморена, стресирана, разкъсвана на няколко страни от работните задачи, семейните ангажименти, липсата на време за приятели, кино, книга, какво говорим за фризьор. Ей така, ден след ден, се чувствала все по-смазана и изгубена в собственото си ежедневие. Прибирала се от работа една вечер. Вървяла по снежна, тиха и слабо осветена уличка до дома й, а под краката й се чувало хрускането на снега. Влязла в аптеката, за да си купи поредния аналгин и се загледала в щанда с козметични продукти. Видяла бляскаво сияние в стъклено шишенце. Казала си, две минути за мен, поне този път. Няма да бързам, ще си купя нещо ей така за самочувствие. Взела в ръцете си Nuxe Huile Prodigieuse OR и разклатила шишето, като момиченце, което се радва на преспапие. Като че ли всички небесни звезди се били побрали в тази стъкленица. Nuxe Huile Prodigieuse OR е масло с малки бляскави частици. Когато разклатите опаковката те се разпиляват и миксират с нежното подхранващо олио и така Nuxe Huile Prodigieuse OR се превръща в един продукт съставен от две магически части. Може да нанесете олиото върху кожата си и да забележите блясъка, който е толкова дискретен, че всеки би помислил, че сте целуната от слънчевите лъчи. Може да използвате Nuxe Huile Prodigieuse OR за своята коса. Ако сте решили да поставите бляскаво начало на парти вечер, това е решението. Косата Ви ще бъде подхранена, и защитена, едновременно с това, мисля че закачливия ефект на малко блясък в разпилените коси, ще Ви донесе повече настроение.

Nuxe Huile Prodigieuse OR съдържа перлени минерали. Олиото попива бързо и не остава следи по дрехите. Може да нанесете Nuxe Huile Prodigieuse OR и веднага да се облечете. Повечето дами използват продукта и за летен подсилващ ефект на тена, който са събрали на морето, намазвайки своите крака, деколте и лице. Ефекта наистина е бляскав и пленителен.

Не знам дали Nuxe Huile Prodigieuse OR може да вдъхнови всяка жена да обърне повече внимание на себе си, но там, в онази аптека е постигнал ефекта си. Бих опитала и аз, в крайна сметка всеки може да намери своя личен блясък в това, което му носи настроение и самочувствие. Важен е не начинът, а самото желание да подариш на себе си повече време, грижа и внимание. Това е всичко. Първата крачка е направена.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!