Curaprox 5460 Ultra Soft – най-щадящата четка за зъби

January 13, 2014 от  
Публикувано в Здраве

curaprox-5460-ultra-softЧетките за зъби Curarox са патент на компанията Curaden, която въвежда революционните влакна CUREN® в продуктите си. Това са четки, които са изключително ефикасни в профилактиката на кариес и пародонтоза. Материалите, от които са изработени не дразнят лигавицата и успяват да почистват плаката без да нараняват венците. Преди години много се ценяха четките за зъби от естествен косъм, но всъщност те може да са дори вредни, тъй като естественият косъм е кух и сърцевината му се запълва с бактерии. Това не важи за четките за зъби Curaprox 5460 Ultra Soft, които се произвеждат от специално разработен полиестер, който не създава благоприятна среда за развитие на вредни микроорганизми.

Всеки човек избира индивидуално най-добрата четка за зъби, която може да почиства добре зъбите навсякъде, без да наранява и предизвиква кървене. Тези качества притежава меките, гъвкави четки Curarox 5460 Ultra Soft предлагани от Enzo.bg. Четката има ергономична дръжка, удобна за захващане. Главата е в специфично технологично решение, което позволява измиване на най-трудно достъпните участъци без затруднения. Влакната са с дебелина 0.1 мм. разположени по така, че да могат да почистват тесните междузъбни пространства. Четката притежава и още едно ценно качество – постепенно изменение на твърдостта на влакната. Това я прави особено щадяща, като успява да почиства ефективно плаката без да наранява венците.

Името на четката означава, че има 5460 активни антитравматични влакънца за перфектно измиване на зъбите без нараняване на емайла и венците. Почти всеки човек има проблеми с кървене, което е не само неприятно, но и опасно. Това състояние може да възникне по множество причини, като при всички случаи показва наличие на някакъв проблем. Често чувствителността на венците се увеличава заради специфично състояние на организма, като бременност например. Друга причина е гингивитът, който се причинява от натрупана зъбна плака. Каквато и да е причината, Enzo.bg препоръчва употребата на щадяща четка като Curarox 5460 Ultra Soft, която няма да задълбочи проблема, а ще способства за неговото отстраняване.

Удобното боравене с четките на Curarox мотивират потребителите да ги предпочитат пред останалите марки. Гъвкавата глава може да се фиксира индивидуално за всеки човек, което е причината за високата оценка на потребителите за този модел четки за зъби. Високото швейцарско качество е постигнато с дългогодишна работа по оптимизирането и подобряването на дизайна на четките. Компанията Curaden е създадена през 1940-та година и оттогава произвежда медицински изделия за поддръжка на устната хигиена на много високо ниво. Маркетинговата концепция на фирмата е да разпространява изделията в аптечните мрежи и в реномирани козметични магазини. Компанията предлага и пълна гама продукти за поддръжка на зъбни протези. Много стоматолози препоръчват на своите пациенти марката Curarox, която покрива всички изисквания за щадящо и ефективно поддържане на хигиената на зъбите. Четките за зъби се предлагат в икономични опаковки по три, с различни цветове.

Почистването на зъбите с четка Curarox 5460 Ultra Soft става с минимални усилия, лесно и безпроблемно. Достатъчно е да се извършат няколко леки кръгови движения по повърхността на зъбите, за да се отстранят налепите, при което се намалява до минимум кървенето на венците. Изборът на меката четка е необходимост за хората, които имат гингивит, пародонтоза и други заболявания на венците и зъбите, а също и за тези, които имат зъбни протези. От този модел четки не се отказват и хора, които нямат никакви стоматологични проблеми, тъй като са впечатлени от качеството и удобството им.

Random Posts

Рекламирай тук

Comments are closed.