Curaprox Curababy чесалка за зъби с четка за масаж и дрънкалка

February 15, 2016 от  
Публикувано в Здраве

curaprox-curababy___3Кога започват да порастват бебешките зъбки? Всяко дете е индивидуално и развитието му не би могло да се сравни или опише в таблица. Има дечица, които още с раждането си започват да се борят с избиването на първите зъбки, а има такива, които чакат пет – седем месеца за първото зъбче. Ако сте родител за първи път, силно вероятно е да се наложи да се допитате до педиатъра или детския зъболекар, с молба за съвет – как да направите процеса по-безболезнен за Вашето бебче. Повечето специалисти обясняват, че това е нормален физиологичен процес, който често може да има и страничен ефект. Най-често това е раздразнителност.

Какво се случва с Вашето дете, преди да видите избилите бели зъбки. Млечните зъби са луковици, които в пренатална възраст се образуват в детските венци. Има бебета, които трудно се справят с пробиването на резците и се налага да се намесите с помощни средства. Такива обикновено са чесалките. Curaprox Curababy чесалка за зъби с четка за масаж и дрънкалка в едно. Тя е добър вариант. Може да я откриете в онлайн магазините и да я поръчате. Поради високото качество на изпълнение цената й е доста над средната. Но все пак – ако Вашето дете хареса Curaprox Curababy няма да се налага да купувате ред безсмислени чесалки, които така и да не бъдат одобрени от самото дете и въведени в ежедневието му. Често родителската практика е именно такава, в желанието си да зарадваме малкото – купуваме какви ли чесалки и залъгалки и все не уцелваме „правилната”. А все още бебето няма да как сподели, защо именно тази залъгалка не е по вкуса му.

Curaprox Curababy има дрънкалка, чесалка и четка с която бебето само масажира венците. Тази комбинирана играчка ще го забавлява часове на ред и ще спомогне зъбките по-бързо да избият на повърхността. Надявам се, да Ви спестят безсънни нощи и да помогнат бебчето Ви да се радва и усмихва по време на процеса по поникване на млечните зъби.

Curaprox Curababy е изработена от специален материал. Тази залъгалка е предвидена да служи дълго на детето Ви. Здрава е и няма да се износи при първите налични зъбки в устата на бебето, което се опитва да помогне на кътниците да избият.

Няма дете, което да е защитено от температура по време на този процес, нито пък от нарушение в съня, раздразнителност, обрив около устата и носен секрет. Това все пак е естествен процес и детето трябва да премине през него по най-безболезнения начин. За това Curaprox Curababy са изработили качествена чесалка, която ще накара Вашето бебе да се смее и играе, докато помага на Феята на зъбките.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!