Да посрещнем студа

December 2, 2015 от  
Публикувано в Красота

saloos-vegetable-oil___9Зимата не само, че почука на вратата ни, но успя да влезе бързо и триумфално. Време е да помислим за коледните подаръци, за приятелите, за близките, за всички, на които цяла година не успяваме да отделим нужното внимание. Сред идеите за подаръци, винаги включвам малки практични изненади, които ще направят подаръците ми специални. Един универсален вариант си остават вкусните коледни сладки, украсени с любов и фантазия. Всички ги обичат. Децата най-много. Така че, не мислете дълго, а запрятайте ръкави и направете няколко дузини елхички, еленчета и сърчица. Близките Ви ще се изненадат приятно и най-вече вкусно.
Като допълнение може да подарите красиво опаковано био масло, за всеки според нуждите. Разбира се, малките козметични подаръци освен полезни са и страшно практични. Saloos Vegetable Oil био шипково олио е един малък разкош, който ще изненада, човека за който сте го нарекли.

Ще се аргументирам защо спрях избора си именно на тази етерична наслада. Защото е типичен зимен продукт. Универсален, лесен за нанасяне и с видим ефект върху кожата. Не изисква някакви екстра специфики, с които да се съобразяваме и лесно може да стане любим продукт, за този, на който сте решили да го подарите.

Свойствата на Saloos Vegetable Oil био шипково олио са незаменими. Като цяло шипковото масло е идеален хидратант за сухата кожа. А няма какво да се лъжем, зимата е тук и кожата ни видимо изглежда дехидратирана, колкото и да се стараем да я овлажняваме с подходяща козметика. Трябва й храна. Истинска, био, качествена. Saloos Vegetable Oil био шипково олио е именно това. Това олио ще възстанови хидро баланса на епидермиса, ще спомогне за възстановяването на кожата и ще стопира появата на ръчки. Студа?! – Saloos Vegetable Oil био шипково олио ще бъде защитен воал върху кожата Ви. Няма да позволи на откритите места по тялото да замръзнат и изсъхнат. Лице, шия, ръце… цяло тяло. Saloos Vegetable Oil био шипково олио е подходящ за всяка зона. В крайна сметка цялото ни тяло жадува за подхранваща терапия и влага.

Шипковото олио съдържа витамин С, подпомага зарастването на ранички, белези и следи от изгаряния. Силно регенериращо олио, което ще върне блясъка на кожата Ви. И да не пропусна лесния начин за нанасяне – бързо попива, не остава петна по дрехите. Само няколко капки от Saloos Vegetable Oil био шипково олио и вече може да сте сигурни, че кожата Ви е сита и подхранена.

Остава да заситите и цялото си тяло с вкусни сладки и моля, не бройте калориите! Наслаждавайте се на всяка медена хапка. Празник е! Може да се захващате със списъка с подаръци и не пропускайте на всеки в торбичката да допълните малка изненада, био шипково олио – идеята е добра.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!