Да си миеш зъбките е забавно

March 12, 2016 от  
Публикувано в Здраве

philips-sonicare-for-kids-hx6311_07___7Често въвеждането на хигиенни навици у децата е истинско предизвикателство за техните родители. Колкото и възрастните да повтарят, колко е важно да си миеш ръце и зъбките, децата все упорстват. Може да превърнете тези ритуали в игра. Така със сигурност детето ще свързва хигиената с нещо приятно и няма да Ви се налага да обяснявате дълго, колко е важно да почистваме всички зъбки по няколко пъти на ден.

Децата обичат играчките и забавните герои, които им носят усещане за радост и веселие. Често самите те се асоциират с тях. Може да чуете от сина си, че е Батман или от дъщеря си, че е фея с магическа пръчка. Използвайте света на тяхното въображение, за да превърнете ежедневните ритуали в истинско приключение. Четката за зъби може да бъде истински приятел на детето. А Philips Sonicare For Kids е повече от необикновена. Тази четка бързо ще стане любима на детето Ви със забавните звуци, които издава и начина по които извършва движения и достига до всяко зъбче в устата. Philips Sonicare For Kids няма да остави непочистено ъгълче в устата. Не пропускайте да кажете, че зъболекаря ще се гордее със здравите зъбки на своя малък пациент. Ако обясните на детето, че всекидневното почистване с Philips Sonicare For Kids ще направи усмивката му магическа, то бъдете сигурни, че няма да Ви се налага вечер да питате с отегчен тон – „Изми ли си зъбите?”. Детето само ще включва своята четка и ще се забавлява с пастата за зъби и палавите балончета, които излизат от устата му.

Когато играта носи наслада, тя се превръща в желана и търсена за Вашия мъник. Ръчичките на детето вече няма да стискат здраво корпуса на четката, тъй като този модел е снабден със специални противоплъзгащи корпуси. Интересното тук, при тази четка е и факта, че тя може да бъде верен другар на детето Ви до много късна възраст. Philips Sonicare For Kids има възможност за сменящи се глави, като това освен подмяна на старта четка, означава, че може да закупите размер подходящ и съобразен с възрастта на Вашето дете. Година след година Philips Sonicare For Kids ще пораства, както и нуждите на детето да мие след всяко хранене своите зъби.

Е, не може да не споменем веселите мелодии, които тази четка издава. Те са нежни и в същото време забавни. Музика и четка в едно, истинско удоволствие.
Всички продукти за устна хигиена са тествани и напълно безопасни. Може да се доверите на най-доброто на пазара. Без компромис. Разглеждайте Philips Sonicare For Kids като инвестиция свързана със здравето на Вашето дете.

С 31 000 въртящи движения детето Ви ще има най-добре почистените зъбки и най-искрящата усмивка. Може да изберете дизайн, картинка която е любима на мъника. И ако не успеете да се вредите на мивката в банята, не се чудете защо – детето Ви има полезен нов навик, който му носи наслада и забавление. Вие ще се наложи да почакате пред банята.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!