Изберете най-добрата детска паста за зъби

April 3, 2017 от  
Публикувано в Здраве

splat-kids___2През последните години значително се увеличи разнообразието на пастите за зъби специално създадени за деца. Има различни марки и вкусове. Многото възможности могат да направят избора на най-подходящата за денталното здраве на детето Ви паста доста труден процес. Изборът на правилната паста за зъби, обаче, е важен фактор за насърчаване на навиците за добра устна хигиена на детето Ви, както и за поддържането на възможно най-здравословната усмивка. Изберете най-добрата натурална детска паста за зъби Splat Kids.
Какво по-точно е пастата за зъби?

Казано по-просто, пастата за зъби е продукт, който повишава и поддържа хигиената на устната кухина. Компонентите, които подобряват здравето, включват антибактериални средства, флуорид, както и меки абразиви. Меките абразиви с помощта на четка за зъби помагат да се отстранят петна по повърхността на зъбите, като леко ги полират. Антибактериалните агенти намаляват количеството на бактерии в устата, причиняващи плака на повърхността на зъбите и венците, осуетяват лошия дъх и пречат на образуването на кариеси. Флуоридът помага да се заздрави повърхността на външния твърд емайл на зъбите, за да ги предпази от кариеси.

Защо е толкова важна пастата за зъби?

В човешката уста се намират хиляди различни видове бактерии, които заедно създават слой върху зъбите, известен като плака. Ако тази плака не се отстранява в достатъчна степен, тя може да се натрупва с течение на времето и да причини редица здравни проблеми на зъбите и устата като кариес (кухини), заболяване на венците и лош дъх. Миенето на зъбите два пъти дневно с флуорирана паста за зъби значително намалява риска от развитие на тези проблеми, помага за създаването на трайна здрава усмивка и подобрява здравето и благосъстоянието като цяло.

Внимавайте за груби съставки

Някои пасти за зъби съдържат абразиви, които могат да повредят младия зъбен емайл и по тази причина е важен изборът на подходяща за възрастта паста. Тези абразиви включват фосфати и алуминиев оксид. Абразивите са необходими за отстраняване на плаката и полиране на зъбите, но могат да бъдат твърде груби за млад емайл, причинявайки чувствителност. Търсете паста за зъби, която ще бъде нежна към зъбите на детето ви. Нашият продукт съдържа само естествени съставки и осигурява най-добра защита за детските зъби. В комбинация с многото приятни вкусове и аромати нашата натуралната паста за зъби ще направи миенето на зъбите приятно преживяване не само за децата Ви, но и за вас самите.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!