Двама в банята

May 4, 2016 от  
Публикувано в Здраве

curaprox-5460-ultra-soft-night-edition-2___2Малките жестове правят човешките взаимоотношения топли и сърдечни. Факт, който често пропускаме, реванширайки се с голям подарък, често по личен повод като рожден ден или годишнина от сватбата. Но ето една идея за един дребен подарък, който ще накара половинката Ви да се усмихне. При това със самочувствие.

Защо допълвам със самочувствие? Защото здравата усмивка е пряко свързана с начина, по който се чувстваме. Имаме ли свеж дъх и бели зъби, то на лицето ни се изписва истинско удоволствие. За да поддържаме тази усмивка са нужни постоянство, добър режим и неизменните четка за зъби и качествена паста.

Преди да поканите половинката си в банята и да извадите този сет от две четки за зъби, нека споделя следното. Подаръка си заслужава. Не само, защото Curaprox 5460 Ultra Soft Night Edition са направили комплект специално за Вас, а защото всеки косъм от тази четка ще Ви изненада още след първото измиване на зъбите.

Швейцарската марка, производител на Curaprox 5460 Ultra Soft Night Edition е специалист в грижата за здрава устна кухина. Разработките над които марката се съсредоточава са продукт на голям екип от специалисти и доста клинични теста. В комбинация с историята на бранда и факта, че Curaprox 5460 Ultra Soft Night Edition е една от най-предпочитаните марки четки за зъби. А мнението на потребителите е най-важно. Колкото и разработки да правят козметичните и медицински брандове, ако клиентите припознаят продукта като свой, тогава можем да кажем, че трудът им е имал смисъл и значение.

Curaprox 5460 Ultra Soft Night Edition е с доста впечатляващ дизайн и име. Е, разбира се – това не е случайно. Швейцарските специалисти в областта на зъбната хигиена препоръчват използването да два вида четки. Такива за дневно почистване на зъбите и такива за нощно. Ясно е, че когато почиваме и не консумираме храна и напитки единственото, което е важно за нас е здравия сън. Но ако преди това не сме почистили добре зъбите си, дори и да заспим блажено, бактериите в устата ни няма да си почиват и ще създадат куп бели. Най-честите оплаквания са проблеми с венците и така болезнените кариеси. За това хигиената преди лягане е жизнено важна. С Curaprox 5460 Ultra Soft Night Edition ще се насладите на приятен масаж, който няма да дразни венците, а едновременно ще почисти всяко място. Четката е мека и изключително приятна на допир. За това, както споделих, не стискайте този мил подарък дълго, а го подарете и заедно, с любимия се наслаждавайте на вечерното миене на зъби.

Ако Ви остане време може да откриете информация за производителите на Curaprox 5460 Ultra Soft Night Edition, които са се заели със сериозната задача да повишат осведомеността на потребителите. В интернет има доста информация, която е полезна и съдържателна. Все пак не сме зъболекари, но за да са по-редки срещите ни с тях и ние трябва да научим това – онова за устната хигиена. Curaprox 5460 Ultra Soft Night Edition е специална покана за това, всички нас да обърнем внимание на здравето на своите зъби и да бъдем по-отговорни към грижата за тях.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!