Екзотиката на Полинезия

June 6, 2016 от  
Публикувано в Красота

polysianes-after-sun___2От незапомнени времена близостта на природата и нейните блага са били високо ценени от хората и използвани за храна, лечение, красота, поминък. Силата на природните ресурси е разработена максимално в наши дни, но не напълно. Все още някои козметични марки правят уникални разкрития, за които до скоро дори не са подозирали. Откриват нечувани свойства на билки, масла, плодове.

Polysianes After Sun олио след загар за коса и тяло има дълга история. Този продукт е част от разработките на световно известната марка “Laboratoires Klorane”, която е основана през 1966г от френският фармацевт Пиер Фабре. Той е бил изключително запален ботаник, с безспирно любопитство към природата. Основава компанията и стартира бизнес, който днес повечето хората разпознават като качествена селективна козметика, част от ежедневните ритуали, с които се грижим за себе си.

Polysianes After Sun олио след загар за коса и тяло е продукт от серията “Polysianes”, Историята на марката е свързана с научни пътувания до Полонезия, където известният фармацевт и ботаник Пиер Фабре разкрива тайните на гладката и бляскава кожа на местните полинезийци. Известни по цял свят с богата природа, която населяват и качествата на билките и маслата, които отглеждат жителите на Полинезия разгръщат изцяло нова страница в козметиката, показвайки една нечувана за Европа рецепта.

Polysianes After Sun олио след загар за коса и тяло е формула, за която днес хиляди потребители по света споделят, че е много повече от козметика, тя е истинска магия. Основата на рецептата е скрита в кокосовото масло. Именно в него се потапят цветята тиаре, които са прясно набрани по изгрев слънце, там престояват около две седмици маслото, за да отпуснат своите уникални свойства.

Тази смес предвестник на Polysianes After Sun олио след загар за коса и тяло се разбърква през определен период от време и се филтрира. Това действие се повтаря на всеки десет дни. Най-накрая сместа е готова за употреба. Тази фина емулсия прави кожата на тялото гладка и бляскава, притежава регенериращи свойства, овлажнява и подхранва кожата в дълбочина.

Polysianes After Sun олио след загар за коса и тяло е съвкупност от съвременни проучвания и лабораторни експерименти. Природата на Полинезия е осигурила уникално богатство от натурални съставки, които стотици години хората са използвали за защита и лечение на кожата и тялото си. Днес, серията продукти е многочислена. Може да откриете уникални емулсии за изкуствен тен и загар, шампоани, балсами и кремове базирани на богатството на природата в Полинезия. Опитайте продукта и сами се уверете в неговите качества.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!