Eucerin Hyaluron Filler изглажда бръчките през нощта

December 6, 2013 от  
Публикувано в Здраве

eucerin-hyaluron-fillerДинамиката на живота подлага на изпитание емоциите и телата, като не подминава и визията ни. Първите признаци на умора и стареене на кожата се появяват дори преди човек да навърши 30 години. Това е и моментът, в който жената трябва да се замисли за качествен нощен крем, който да подпомага регенерирането на кожата през нощта. Един подходящ продукт е Eucerin Hyaluron Filler нощен крем против бръчки, който е създаден с една цел – да възвръща младежкия блясък на уморената кожа. Забавянето на метаболизма е доста осезателно за съвременните жени. Стресът си казва думата и често момичетата изглеждат по-възрастни, отколкото са в действителност.

Когато кожата започне по-бързо да се дехидратира, да губи еластичността си и да образува бръчки, тогава е дошло времето за по-ефективна грижа за кожата. Факт е, че околната среда е замърсена, особено в големите градове. Вредните излъчвания от слънцето също не са щадящи към нежната кожа и нанасят ежедневно щети, които се отстраняват трудно. Козметичната индустрия влага милиони в разработките на средства, чрез които да се противодейства на факторите, увреждащи кожата преждевременно. Enzo.bg предлага серията Eucerin Hyaluron Filler с пълна гама продукти, създадени да премахват бръчките и да стягат отпуснатата и уморена кожа.

Немският бранд Eucerin получава само положителни отзиви от страна на клиенти и специалисти – дерматолози и фармацевти от цял свят. Продуктите се продават предимно в аптечната мрежа или специализирани магазини. С годините компанията се утвърди като лидер на пазара на козметични средства, способни да удовлетворяват всички потребности на кожата. Марката принадлежи на компанията Beiersdorf AG, която е собственик и на други известни марки като Nivea и Florena. Историята на Eucerin е на повече от 100 години. Компанията е сложила началото на козметичното си производство още през 1882-ра в малка аптека в Хамбург. Оттогава множество иновации патентовани от основателите тръгват по световните пазари, като сред тях са първите пластири и лепенки, различни видове козметика, първият гланц за устни в тубичка и много други.

Серията Eucerin Hualyron Filler съдържа три иновационни компонента с подмладяващ ефект. Специално разработеният нощен крем съдържа високомолекулярна хилуаронова киселина, нискомолекулярна хилуаронова киселина и биоактивен глицин – сапонин. Първата активизира повърхностния слой на кожата и заглажда ситните мимически бръчки. Вторият е предназначен за проникване в дълбочина и изглаждане на дълбоките бръчки отвътре. Третият компонент стимулира клетките да изработват собствена хилуаронова киселина. Кремът съдържа и декспантенол, който успява да регенерира кожата. Така борбата с бръчките става много по-ефективна.

Enzo.bg препоръчва нощният крем да се съчетава с други продукти от серията за максимален ефект. С дневните кремове може да се подсили действието като през деня кожата също да е добре защитена. Серията против бръчки подхожда за всички типове кожа и е предназначена за жени над 30 години. Кремът не запушва порите и не създава предпоставки за поява на комедони. Ефектът от употребата на кремовете против бръчки от серията Eucerin Hyaluron Filler се усеща след четири седмици редовна употреба. Кремът се нанася върху добре почистена кожа, като се избягват зоните около очите, за които си има друг продукт от същата серия. Милиони жени по света се доверяват на Eucerin и ползват качествените кремове против бръчки ежедневно. Успехът на марката се утвърждава благодарение на факта, че продуктите имат видим подмладяващ ефект за много кратко време.

Random Posts

Рекламирай тук

Comments are closed.