Gamarde Hygiene успокояващ дезодорант рол-он

March 4, 2017 от  
Публикувано в Красота

gamarde-hygiene___2Потенето е натурален процес на детоксикация и със сигурност не е нещо, което можем да спрем тялото ни да прави. Ако ползвате популярните рол-он дезодоранти против потене, много от тях използват химикали, блокиращи естественият процес на отделяне на токсини и работят като „антиперспирант“, за да спрат изпотяването. Дезодорантът, който сме избрали не е антиаспирант и не блокира деликатните потни жлези. Вместо това използват натурални съставки, позволяващи абсорбацията на мокротата и неутрализиращи лошата миризма.

Каквото и да търсите, ние сме намерили и тествали натуралния и органичен дезодорант, който работи. Това е Gamarde Hygiene успокояващ дезодорант рол-он с аромат на цветя.

Успокояващ рол-он дезодорант, ефективно контролиращ изпотяването и предотвратяващ неприятната миризма. Той оставя свеж аромат след употреба и защитава до 24 часа. Съдържа натурални не-гмо съставки като ориз, арганово масло и други. Те унищожават неприятната миризма, а екстрактът от цветя, притежаващ антибактериални свойства помага за победата над бактериите, причиняващи лоша миризма. Аргановото масло в този рол-он дезодорант помага за успокояване, а комплексът от витамини и минерали омекотява и подхранва кожата.

Gamarde Hygiene успокояващ дезодорант рол-он Ви дава увереността да се справите, каквото и да Ви е подготвил деня, защото знаете, че дезодоранта Ви няма да Ви подведе.

При неочакваните моменти, когато адреналинът започва да се помпа и потта започва да тече, знаете, че има на кого да разчитате. С уникалната си технология освобождава допълнителна защита, когато имате нужда от нея. Съдържаща лавандула и екстракт от чаено дърво, този успокояващ рол-он не само пази от изпотяване, но и помага за успокояване на кожата и Ви кара да се чувствате леки и свежи през целия ден.

Успокояващ рол-он съдържащ витамини и минерали. Gamarde Hygiene успокояващ дезодорант рол-он е невероятно иновативен продукт, който съчетава анти-избелващата технология. Този рол-он е специално формулиран за успокояване на кожата, дори след бръснене, съдържа билков екстракт, и е обогатен с алантоин, предотвратяващи изтръпването и зачервяването. Бързата си технология за изсушаване, позволяваща двойно по-бързо изсъхване сравнение с другите дезодоранти както и 48 часовата защита правят този продукт изключително привлекателен.

Gamarde Hygiene успокояващ дезодорант рол-он съдържа етерични масла, успокояващи кожата и тялото. Етеричните масла съдържат концентиран билков екстракт. Този продукт съдържа невероятни цветни аромати, позволяващи освобождаване на напрежението. Освен че успокояват цветята имат и изключително полезен ефект при проблеми със съня.

След няколко процедури няма начин да не забележите, че се чувствате видимо по-спокойни, а разликата в качеството на съня е значителна. Този рол-он не само успокоявана, но и подхранва кожата с комплекса си от аминокиселини и минерали.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!