Гладка кожа след бръснене

September 8, 2016 от  
Публикувано в Красота

floslek-laboratorium-flosmen-young___2Ежедневното бръснене на лицето и зоните, в които желаете да премахнете нежеланото окосмяване, правят кожата крехка и податлива на зачервявания. Повечето мъже използват необходимата козметика, за да предпазят епидермиса от червени петна и дори разранени участъци, но тук въпросът е каква?

FlosLek Laboratorium FlosMen Young
успокояващ гел след бръснене е подходящ продукт, на който може да се доверите безрезервно. Формулата му е предназначена за ежедневна употреба и може лесно да забележите ефекта след бръснене. Нанесете малко количество от крема върху брадата си например и с леки кръгови движения втрийте продукта. Оставете кожата да подиша няколко минути. Имайте предвид, че FlosLek Laboratorium FlosMen Young успокояващ гел след бръснене, няма да изцапа вашите дрехи, но е добре балсама да остане по кожата Ви, а не по тъканите, които обличате. За това подарете си няколко разхлаждащи минути след нанасянето му и оставете балсама да попие в нанесените участъци.

FlosLek Laboratorium FlosMen Young е приложим освен върху кожата на лицето, върху главата и изобщо всеки сантиметър, който сте преценили да избръснете. Би могъл да бъде перфектният завършек на всяко бръснене.

Формулата на балсама е абсолютно безвредна и тествана. Така, че дори и мъже с чувствителна кожа биха могли да използват продукта редовно, без да се притесняват, че може да получат дерматит или страничен ефект от него.

FlosLek Laboratorium FlosMen Young успокояващ гел след бръснене се предлага в разфасовка удобна за път. Бихте могли да го приберете лесно в козметичният си несесер и да отпътувате на дългоочаквана ваканция. Всичко, което Ви е нужно, за да имате гладка кожа е в тази туба от 125мл. Цената на продукта варира от 10 до 12 лева в добрите онлайн магазини за козметика. Може да поръчате балсама и след ден, той ще бъде пред вратата Ви. Започнете веднага. Ще бъдете приятно изненадани от усещането за хлад, еластичност и здравина на кожата, което ще изпитате след нанасянето му, непосредствено след бръснене.

FlosLek Laboratorium FlosMen Young успокояващ гел след бръснене ще Ви бъде достатъчен като последна грижа след самобръсначката. Не е нужно да го комбинирате с други продукти, Просто нанесете, изчакайте да попие и усетете ефекта.

Този продукт е подходящ и за подарък. Нещо леко, нещо не задължаващо, а полезно и ежедневно. Помислете за някой около Вас, който ще се зарадва на този мил жест и запазете идеята за подарък при подходящ повод. Или без повод… Кой не обича изненадващи подаръци?! Поглезете някой скъп за Вас човек с FlosLek Laboratorium FlosMen Young успокояващ гел след бръснене, ще остане очарован и благодарен.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!