Global Markets разкрива пътя на парите

November 3, 2012 от  
Публикувано в Полезно

Който иска повече адреналин, няма нужда да скача с бънжди от Аспаруховия мост. Достатъчно е да се потопи в динамиката на световните финансови пазари и емоциите – положителни и отрицателни са му гарантирани. Както всички хора и аз в един момент от живота си се запалих и от нормален човек се превърнах в трейдър – аматьор…Тогава за мое съжаление още не знаех за Глобал Маркет. Не знаех и факта, че 90% от трейдърите губят своите пари. Естествено, трябваше да го науча по трудния начин. Започнах с демо сметка в една платформа и късметът на начинаещия проработи с пълна сила. Обнадеждих се от успехите и реших да се впусна в реална игра и речено сторено – скоро триста лева от джоба ми заминаха в сметката на брокера в пълния смисъл на думата. Само за десет дни премирах от еуфорията на печалбата, до напрегнатото очакване пазарът да се размърда и накрая стигнах до печалното дъно, в което се закопаха нещастните ми 300 лв…Тогава попаднах на Global Markets и разбрах, че тази работа си иска майстора.

Четене, учене, труд и то много, това е пътят към успеха, но не само. Иска се и усет, следене на всички световни новини и разбира се, известна доза късмет. Като казах късмет, от Глобал Маркет съветват при сключване на сделка да се разчита на всичко друго, но не и само на късмета. Както се знае, късметът ни винаги изневерява в най-неподходящият момент. Затова пък добрият анализ на ситуацията никога няма да ни подведе. За мое съжаление се оказа, че нямам достатъчно знания, за да бъда успешен трейдър на този етап.

След като паричките ми потънаха в необмислена сделка, стигнах до извода, че за тази работа си има специалисти и тогава реших да пробвам и да оставя известна сума за управление в Global Markets, поне докато се науча да работя с финансовите инструменти. Идеята се оказа печеливша – след година си получих парите заедно с дивидента. Естествено, в този свят парите винаги отиват за покриване на належащи нужди, но аз запазих отново една малка сума за да се опитам да приложа натрупаните знания и да спечеля някой лев от световните финансови пазари. При вида на пълзящите графики, зад които се крият милиони, печелени от едни и други милиони, загубени от други, тръпката става все по-силна, но успешният трейдър не се поддава на емоции. Сега пускам сделки обмислено, според правилата, които научих след дълго четене. Е, не печеля милиони, но поне не съм на загуба. Когато печалбата ми нараства, радостта е огромна, а разумно заложените стопове ограничават загубите до допустими размери. Global Markets е една безценна школа, която дава много на този, който иска да се научи да печели от световните финансови пазари, където късмет няма – печели се само с хладен разум и много труд.

Подобни статии:

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!