Грижа от първия миг

March 15, 2015 от  
Публикувано в Здраве

weleda-pregnancy-and-lactation

Периодът на бременността е пълен с предизвикателства за всяка жена. Колкото и приятни да са миговете, в които носим живот, към всеки от тях се допълва по някоя дребна спънка, с която трябва да се преборим. Всеки месец крие своето очарование, но и низ от преобразования, които е добре да преборим по най-разумният начин. Едно от тези предизвикателства безспорно е появата на стрии в областта на корема, гърдите и таза. Казват, че това не е просто естетически проблем, казват също, че има начини да се справим с малките неравности, по много лесен и приятен начин.

Но как? Природата ни е създала толкова съвършени, че трябва само да потърсим нейните блага, за да помогнем на тялото си да премине безаварийно и леко през периода на бременността. Известен факт е, че колкото по-подхранена и хидратирана е нашата кожа, толкова по-здрава и еластична е нейната структура. За това мили дами, не щадете средства и усилия, за да снабдите кожата си с важните хранителни вещества. Тя наистина има нужда от Вашите грижи, за да бъде здрава и красива не само по време на бременността, но и след това.

Weleda мисли за Вас и Вашето бебе. Марка номер едно в грижата за новородените и бъдещите майки е създала специализирани серии за най-малките и техните майки. В продуктовата гама на марката има множество предложения за справяне с най-честите дерматологични проблеми. Weleda Pregnancy and Lactation е един от най-разпространените продукти за борба със стриите.

Weleda Pregnancy and Lactation е козметика за превенция. Това означава, че нейното системно нанасяне, ще Ви предпази от появата на стрии и ще подхрани кожата Ви пълноценно с всичко, което й е нужно, за да се справи с промените, които настъпват в нейната структура през деветте месеца на бременността. Най-невероятното качество на Weleda Pregnancy and Lactation е, че тя може да бъде истински магьосник в премахването на съществуващи вече стрии до 18 месеца, след появата им.

Weleda Pregnancy and Lactation е изцяло натурален и по същността си чист продукт. Марката се придържа стриктно към всички сертификати за биологичен произход на съставките и полага усилия, всеки компонент в състава на козметиката, да бъде произведен в градините на Weleda. Това прави цикълът на производство затворен и напълно съобразен с всички изисквания за висококачествена дерматологична козметика. В лабораториите, където е „изобретен” Weleda Pregnancy and Lactation фармацевти, бутаници и технолози работят ръка за ръка десетки години, за да предложат на бременните и майките с малки деца, най-надеждната защита.

В Weleda Pregnancy and Lactation са включени: бадемово масло, екстракт от арника, витамин Е, масло от пшеничен зародиш. Тези няколко основни съставки гарантират дълбоката хидратация на кожата, омекотяващият ефект и усещането за лекота и еластичност на тъканта. Това дава комплексен подход към справянето с появата на стрии. Weleda Pregnancy and Lactation осигурява нужната доза от всички важни компоненти и резултатът е видим още след първият месец.

Подходящ е за всеки тип кожа. Подходящ е за всеки индивидуален вкус, тъй като аромата на олиото е нежен и ненатрапчив. Дори и жени с изключително чувствителна кожа могат да използват продукта в периода на бременност и кърмене. Абсолютно безопасен за майката и бебето, изцяло натурален.

Weleda Pregnancy and Lactation е приятен на допир, лесен за употреба. С леки кръгови движения се нанася върху кожата на проблемните зони и просто се изчаква да попие. Специалистите съветват това да се прави винаги след душ, по няколко пъти на ден и разбира се, тогава, когато искате да погалите малкото си бебече с нежни движения и майчина обич.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!