Гроздова вода за хидратация и успокояване на кожата в спрей

May 7, 2017 от  
Публикувано в Здраве

caudalie-vinosource___2Всяка жена иска да запази лицето си красиво, като и кожата на тялото, независимо от времето – слънце, вятър и всякакви капризи на времето.

Както казват специалистите – дерматолози, основното в грижата за кожата е правилното хранене и овлажняване на кожата.

Caudalie Vinosource гроздова вода
за хидратация и успокояване на кожата в спрей е с удивителни свойства – освежава, овлажнява и успокоява  кожата – всичко това в едно флаконче. При това – натурален състав – това е истинската гроздова вода.

Гроздовата вода за хидратация и успокояване на кожата в спрей е с едва доловим аромат, който се чувства само в момента на пръскане. Аромат не само на гроздето, а и на лозето.

Под формата на спрей водата се пръска много добре, благодарение на което е и много икономична. Това е абсолютно прозрачна течност, незаменима помощница на всяка дама.

Използването на гроздовата вода ви позволява да се чувствате освежени през целия ден. С помощта на салфетка нанесете върху лицето – моментално се получава леко овлажняване и чувство на комфорт. Вие сте отново в тонус.

Сутрин преди да нанесете крем на лицето си просто се освежете с гроздова вода за хидратация на кожата – ще се събудите и ободрите. След като изсъхне лицето ви, нанесете дневния крем. Желателно е само да подсъхне лицето и да се нанесе крем – така крема се нанася на много тънък слой, а овлажняването си остава.

Гроздовата вода за хидратация и успокояване на кожата в спрей поддържа кожата свежа. Вечер ако нанесете тънък слой подхранващ крем за тяло, кожата ви ще бъде и овлажнена, и подхранена.

Когато сте уморени, просто след душа се напръскайте със спрея и кожата ви ще се овлажни, ще се избави от чувството на стегнатост и сухота, ще се успокои.

Гроздовата вода за хидратация и успокояване на кожата в спрей е много подходяща и удобна за ползване на морето. След солената вода и ярките слънчеви лъчи кожата е чувствителна и раздразнена. Напръскването с нея е отличното решение – кожата е успокоена.

Гроздовата вода има широко приложение. Тя е подходяща за всеки тип кожа, много полезна и дава спокойствие и, разбира се, самочувствие. Овлажнената и успокоена кожа изглежда прекрасно, а това е достатъчна причина за вашето самочувствие.

Всяка дама, държаща на своята външност, на своята красота и най-вече на своето здраве е желателно да ползва гроздова вода за хидратация и успокояване на кожата в спрей. А защо в спрей – защото бързо, лесно и равномерно се нанася, и при това икономично.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!