Илюзиите пред очите

April 7, 2015 от  
Публикувано в Здраве

nonique-anti-agingНе искам да влизам в безсмислени спорове с времето, не искам и да му се подчинявам безприкословно, носейки всички негови следи по тялото си. За това намирам за разумно да бъда в крак с това, което е на пазара. Несериозно е да тичам през глава към всеки нов продукт, който ще ми обещае невъзможното.

Не обичам напразните обещания и със същата сила ненавиждам и празните надежди. Научих се да се харесвам, такава каквато съм и с гордост, да отбелязвам всеки свой рожден ден. Не разбирам, хората, които се потискат от възрастта си и всяка година стягат куфарите за път към някоя затънтена точка на света, само защото не желаят шумно празненство с близки и приятели, а предпочитат забравена от господа географска точка, в усамотение и да си го кажем… криене от собствената си същност. Що се касае до дрехи и козметика, може да достигнете звездите с новостите, които предлагат дизайнерите и козметичните производители. Някой гарантират визия на двадесет и пет годишно момиче, на жена в зряла възраст и в това, не би имало лошо, ако обещанието е реализуемо, но уви… всички знаем, че това е илюзия.

Къде е истината тогава? Дали с времето ставаме по-мъдри и започваме да купуваме продукти, които съответстват на нашите нужди или създаде нови нужди, спрямо това, което са ни „подшушнали рекламите”. Без масирана телевизионна реклама, без билбордове и корици по списания, на пазара се появи нова марка. Името й е NONIQUE.

Чували ли сте за нея? Истина ли е това, което обещават? Краткият отговор е да, тъй като нито едно от техните послания не граничи с научната фантастика. Да вземем на пример – Nonique Anti-Aging. Околоочен крем, нежна емулсия, която ще се погрижи за това, да изглеждате по-свежи, да махне сивите нюанси от очите и да подхрани и хидратира кожата Ви. Нищо по-малко и нищо повече. Това харесвам на тази козметичната марка. Умеят да говорят честно, а това в днешно време е огромна рядкост. За това им се доверих. Знаех, че ще получа видим ефект от Nonique Anti-Aging, защото не се чувствах излъгана.

В продукта са вложени много природни съставки, една от който предизвика живо моето любопитство. Това е храста Нони. Звучи като име на анимационен герой и като доказателство на тази аналогия, ще споделя, че притежава супер сили. Нони е основната съставка на околоочният крем Nonique Anti-Aging. Вкусовите му качества не са блестящи, по-скоро кисел, от колкото приятен, но в себе си, този храст съдържа огромно количество полезни вещества като – витамин С, селен, хранителни съставки. Това обяснява и неговата хранителна стойност за кожата около очите. След първото нанасяне в огледалото ще видите свежест, която до скоро, може да сте си припомняли, само по снимките в домашният албум. След няколко последователни нанасяния на Nonique Anti-Aging ще се доближите до това, което рекламите наричат – истинска промяна. Само дето това не е реклама, а истина и Ви съветвам да опитате.

Всяка държаща на себе си марка, със сертификат за био произход, може почти поименно да назове храстите, тревите, плодовете и маслата, които е вложила в състава на своите кремове. Nonique Anti-Aging не прави изключение. Субстанциите, които са вложени във формулата на крема, са прецизно подбрани и отгледани под контрола на марката. Нищо случайно не се крие в тези 15 милилитра емулсия. Само истина и то доказана.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!