Има начин да я задържите

rene-furterer-vitalfanАко се чудите как да се отървете от досадна съседка, да изпуснете случайно рождения ден на шефа или оперен концерт с колегите, то това не е особено трудна задача. Лесно може да се отървете от досадните ангажименти, с малко повече изобретателност и чар. Но уви нещата които не искаме да губим и на които държим, не винаги може да запазим с чар или добър виц, разказан за разчупване на атмосферата. Косата е едно от тях. Не искаме да я губим и няма човек, който да не се ужасява от идеята косата му да оредее или направо да изчезне безвъзвратно.

Предложенията на козметичните марки имат много лица. Някои обещават проникваща коса за десет дни, други буйни къдрици за месец. Всичко това звучи като увод от научно – фантастичен роман, където не полагаме много труд да се замислим това реално ли е, просто приемаме факта и продължаваме напред в историята. Когато говорим за собствената си коса, не сме склонни да преминаваме просто така покрай факта, че четката ни за коса притежава повече коса, от колкото главата ни.

Rene Furterer Vitalfan хранителна добавка срещу внезапен косопад. Това е краткото описание на спасението от косопада. Този проблем може да бъде отстранен с подходящото „лечение”.
Rene Furterer Vitalfan е с натурален произход. Лабораториите на марката производител са спрели избора си на природни съставки поради техният доказан положителен ефект при възстановяването на косата. Независимо каква е причината за внезапният косопад има начин процесът да бъде овладян или направо стопиран. Разбира се, добре е да знаете причинителя на тази неприятност, но това не бива да Ви отчайва и обезкуражава. В състава на Rene Furterer Vitalfan има бразилски жен шен. Той подхранва и стимулира растежа на косъма и помага за подобряване на неговата здравина. Както сами знаете, здравата коса е устойчива на атмосферни влияния, физически неразположения и лечения с лекарства, много по-успешно, от колко изтънялата и немощна коса. Така че, Rene Furterer Vitalfan е хранителната добавка, която ще възстанови косата Ви и ще спре мигновено косопада.

Марката Rene Furterer използва изцяло естествени, натурални съставки. В нейните „работилници” няма да откриете не тествани или не доказани като произход елементи. Във формулите на всеки един продукт на френската марка присъстват натурални масла. Те са запазеният почерк на козметичните експерти, работещи под бранда Rene Furterer.

Преди да сте опитали хранителната добавка Rene Furterer Vitalfan ето малко история.

През 1957г. очарован и пленен от качествата на етеричните масла, френският стилист, основател на марката Rene Furterer посвещава труда и живота си на откриването на козметични продукти, които са изцяло съставени от натурални природни компоненти. Неговата визия е проста и в същото време съвършено гениална – здрав склап, здрава коса.

През 50те години натрапчиво русата визия, напомняща чара на Мерелин Монро е широко разпространена. Според повечето коафьори от това време, жените в конкретният период са били силно застрашени от косопад, поради непрестанната обработка на косата си с агресивни химикали. Така Rene Furterer налага своя природосъобразен модел на лечение чрез етерични масла, които регенерират кожата на скалпа и помагат на косата да се пребори с косопада.

Персоналният метод на козметичната марка Rene Furterer стига много далеч. Под този известен френски бранд, стоят още много козметични продукти, както и хранителни добавки, които се грижат нашата коса. Здрава, бляскава и еластична, подхранената коса винаги ще бъде на мода.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!