Интензивна грижа против косопад

February 11, 2016 от  
Публикувано в Красота

sesderma-seskavel___2По някога сме склонни да омаловажаваме стреса, мислим си, че с малко почивка и няколко дни в планината ще се възстановим и ще съберем сили отново да бъдем супер герои. Истината обаче не е такава. Стреса и умората се трупат и акумулират в тялото ни и ефекта от това не закъснява. Има моменти, в които серия болести, които ни повалят ни дават ясен сигнал за това, колко близо сме до момента, в който свръх претоварването ни е смазало и завладяло. Чест симптом на това са постоянната отпадналост, липса на апетит, апатия, падане на косата, промяна в настроението и много други. Споменавайки падането на косата се оказа, че все повече хора на възраст под 30 години са застрашен сектор, именно поради начина си на живот.

Ако до скоро косопада беше причислен основно мъжкия пол, към гена и хормоните, то все по-често медицината доказва, как загубата на коса засяга и много дами в активна възраст. За тях и всички, които искат да се погрижат за косата си е създаден Sesderma Seskavel. Ампули, които значително ще намалят загубата на коса или на пълно ще спрат процеса.

Sesderma Seskavel са предназначени и за двата пола. Те могат да се прилагат и при мъже и при жени. Няма ограничение от възрастта. Подходящи са за всеки пол и години. Нямат специфични забрани свързани с нежелани реакции. Тествани са дерматологично и опита на хората, които са ги използвали доказва тяхната безопасност и ефективност.

За какъв тип коса са подходящи? Ампулите Sesderma Seskavel са направени за всякакъв тип коса. Могат да се прилагат и на суха, крехка и слаба коса. Те ще подсилят растежа й и ще направят кичурите Ви лъскави и здрави. Марката се е погрижила нанасянето и профилактиката със Sesderma Seskavel да бъде максимално улеснена. Трябва да отделите не повече от пет минути, да нанесете съдържанието на ампулата директно върху скалпа и с масажни движения да се опитате да улесните проникването на продукта в кожата на главата. Като всеки лек масаж и този ще Ви донесе приятно усещане и ефект само след няколко ампули.

Sesderma Seskavel съдържа аденозин, ниацин, витамин В6, цинк и други ревитализиращи съставки. Във формулата са включени още компоненти. По-важното е, че цялостното третиране на скалпа на главата ще бъде едно приятно изживяване, а ефекта на регенерираща коса, ще Ви радва още след няколко апликации и от продукта.
Sesderma Seskavel не се отмива. След нанасяне оставете да действа. Вие може да се отдадете на почивка и приятен сън. Истината е, че колкото и козметика да си закупите, каквито и продукти да поставите върху себе си, не забравяйте да се погрижите за своята релаксация и нормален ритъм на живот. Ако косопада не е Ваш проблем и за щастие имате здрава и красива коса от върха на главата до последния кичур, то грижете се за нея и се наслаждавайте на живота.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!