Искам си косата обратно!

February 11, 2015 от  
Публикувано в Здраве

klorane-quinafortКолкото и невъзвратими да са някои процеси, имаме силите поне да ги забавим или отложим във времето. Това правило касае почти всеки етап от нашия живот. След периоди на дълго боледуване, прибягваме до имуностимулиращи продукти, които да ни върнат тонуса и силите. След тежък работен сезон, отиваме на почивка, за да подкрепим тялото и психиката си за следващия етап на натоварване. След уморителен физически труд, лягаме за да си починем.

Е, в този ред на мисли, трябва ли да чакаме своята коса да проговори, за да ни изкрещи – „Спри да ме пренебрегваш и ми обърни внимание!
Преумората, стресът, лечението с тежки лекарства, бременност и раждане, са едни от най-силните причинители на косопада при жените. Не за всичко са виновни хормоните, но голяма част от заслугите можем да причислим към тях. Каквато и да е причината, намесата трябва да е незабавна.

Френската марка Klorane от години се бори с падащите коси, при това успешно. Говорейки за тях, може със сигурност да заявим, че са марка номер едно в фармацевтичния бранш за защита на косата. Продуктите, като Klorane Quinafort са сред най-успешните, които потребителите подкрепиха още след излизането им на пазара. Френският производител се е погрижил сертификатите за качество, да отговарят и на най-взискателния клиентски вкус. Магията на бранда се крие в стриктното спазване на пропорцията качество – ефективност. Във формулата на Klorane Quinafort са включени само растителни екстракти. Екип от опитни фармацевти се грижи за това, до пазара да достигат продукти с най-високо качество, подлагани на тестове за безопасност и доказали ефекта си, още в лабораториите на марката. Две са основните линии, в които Klorane развива своята продуктова гама – грижа за косата и грижа за скалпа.

В Klorane Quinafort присъстват няколко фантастични ампули. Едната доза К1 е т.нар. стимулираща ампула. Нейното действие е видимо още след нанасянето, тъй като в състава й присъства екстракт от хининово дърво, който прониква в скалпа и осигурява безпрепятствено абсорбиране на втората ампула – К2. Във втората магическа „капсула” има екстракт от маслиново дърво. Този екстракт има ревитализиращи свойства. Спомага за бързото израстване на нова коса, стимулирайки клетките в основата на косъма. Косата се сгъстява, пораства здрава и видимо по-силна. Най-важното, косопадът е трайно прекратен.

Klorane Quinafort се нанася много лесно. Първо се втрива ампулата К1, а след нея К2. Няма да Ви отнеме много време да се поглезите с леки масажни движения, които ще стимулират скалпа и ще подсилят ефекта на ампулите. Погрижете се за себе си и косата си. Продуктите съхнат изключително бързо и не се налага да се отмиват.

За дамите, които имат боя на косата си, Klorane Quinafort може само да помогне цвета да засияе. Продуктът не оказва влияние върху цвета.
Сигурно се чудите, колко време е нужно, за да видите траен ефект. Специалистите препоръчват 3 месеца, по 3 приложения (2 дози седмично). Вероятно на финала на курса ще Ви се струва, че не искате да спирате, след като сте „отмили” стреса и преумората от главата си.. И правилно. Никога човек не бива да спира да се грижи за себе си!

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!