Искряща белота

January 9, 2015 от  
Публикувано в Здраве

blanx-white-shock-voda-za-ustaОбичам споровете в които компанията се дели на два лагера. Единият споделя мнението, че не е нужно да се доверяваме на технологичните новости и е добре да се придържаме към доказаните във времето природни лекове и практики. В това число влиза доказателството, за това, колко добре нашите пра роднини са оцелявали без съвременните козметични решения. Е, те все пак са нямали избор… В общи линии защитават тезата – не на консуматорството, да живеем в унисон с природата и нейните лекове и блага.

Другите, измежду които спадам и аз като възгледи, изпитват неподправен интерес към новостите. Отделям време да се информирам и с уважение поглеждам на прогреса, опакован примамливо в красиви шишенца, подредени по рафтовете на магазина или аптеката. Не намирам за нужно да лекувам себе си със съмнителни субстанции, само защото моите пра родители така са оцелели ( б.а. а не живели).

И така, често отделям време да се ровя в сайтовете за козметични новости, обичам да експериментирам и да придобивам собствено мнение за даден продукт или услуга и както стана ясно – принадлежа към отбора на консуматорите.

Със следобедното си кафе открих нещо толкова иновационно като идея, че бързам да го споделя с тези, които не са чували все още за него. Козметиката BlanX. И по-специално продукт BlanX White Shock, вода за уста. Ще споделя няколко думи за производителя. Тези съвременни вълшебници предлагат цялостна грижа за устната кухина, със смайващ очите ефект. Не е за вярване, че феновете на кафето, червеното вино и силно боядисаните желирани бонбони са открили, в тяхно лице,  своята магическа пръчица. Всеки продукт на марката, е фокусиран върху конкретен проблем на нашата усмивка. Зъбите и тяхната белота и здравина са само част от акцентите. BlanX White Shock от Enzo.bg например, е вода за уста, която може да бъде зачислена към уау ефект продуктите. След всяко нейно използване, Вие ще забелязвате все по-бели зъбите си в огледалото. Имайте предвид, че BlanX White Shock „работи” за Вас всяка минута. Усмихвайки се и взаимодействайки със слънчевата светлина, този уникален продукт засилва своето действие. Да го кажем така, активната му формула е екстракт от арктически лишеи и цинков нитрат. Допълнена с още няколко ценни магически съставки. Тази вода за уста намалява чувствителността на зъбите, предпазва от кариес и бактерии и едновременно подсилва белотата на вашите зъби.

Вероятно се питате къде е тайната? Как така, ние се усмихваме и зъбите ни от само себе си стават по-бели, само защото са взаимодействали със светлината. Ключът е в Actilux®. При досег със светлина съставките се активират и започват интензивно да действат. С всеки изминал ден, след използването на водата за уста BlanX White Shock, Вие ще виждате все по-ослепителен ефект.

Цялата продуктова гама е насочена към блясъка и здравината на нашите зъби. Всички продукти са перфектен пример за това, как природните съставки могат да бъдат внедрени в съвременната козметика. Новото в този тип продукти, е тяхната нежна грижа. Да, може да избелите зъбите си с помощта на съвременните технологии до блясък, но за сметка на тяхната здравина. Емайлът на зъбите не може да бъде възстановен и дори те да бъдат бели за известен период, със сигурност няма да бъдат здрави. Така че, доверете се на експертите в грижата за устната хигиена и избирайте качествени продукти, съчетание на съвременните новости и силата на природните съставки.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!