Италианска афера с Marvis

marvis-jasmin-mintТова което ще споделя, не е флирт с мистериозен италианец, а ментова авантюра вдъхновена от желанието да преживявам нови усещания. Дори докато поддържаме устната си хигиена. Колкото и невероятно да звучи, това е възможно и абсолютно достъпно с продуктите на марката Marvis.

Основан през 1958г. във Флоренция бранд Marvis бързо набира популярност с високото качество на предлаганите продукти и закачливия поглед към старта на деня. Като всяко добро пожелание и тук може да отбележим, че няма нищо по-хубаво от това да посрещнем деня с усмивка и настроение, подкрепени от ментов вкус и дискретно намигане за „добро утро”. Производителите на марката Marvis знаят, колко е важно да предложат на хилядите си клиенти достъпен начин да поддържат устната си хигиена, при това с нулево усилие и много настроение. Скоро след откриването на фирмата, всеки в романтична Флоренция знае, че Marvis е символ на здравата усмивка и предизвикателството да я показваш всеки ден.

Фирмата се специализира в продуктите за устна хигиена и в частност в тези, разработени и предназначени за пушачи. Във времето Marvis се превръща в съюзник на всеки пушач, срещу посивяването на зъбния емайл и борбата с неприятния дъх, който тютюневите изделия оставят след себе си. Зъболекарите препоръчват Marvis като ефикасен начин за превенцията срещу кариес, петна и проблеми с венците. Всеки, който се е доверил на марката, остава лоялен неин потребител и така повече от едно десетилетие.

Назад във времето Marvis е била приемана като най-ефикасният метод за избелване на зъбите със силен ментов аромат, който не можеш да подминеш, просто така. И до днес серията с ментов аромат е сред най-предпочитаните сред потребителите и най-честият клиентски избор. Не след дълго бранда Marvis започва разработка и на други вкусове, които са толкова запомнящи се, че дълго след измиването на зъбите, човек не може да повярва, възможно ли е това. Професионалистите от Marvis знаят, колко е важно наситеният вкус и аромат да бъде траен и специално отделят внимание на тази част от производствения процес – създават нови, още по-трайни и провокиращи аромати като джинджифил, канела, женско биле и жасмин.

Скоро след пускането на тези аромати, покупките на Marvis скачат главоломно и хората споделят своята положителна оценка, за качеството и дълготрайността на ефекта от миенето с тази паста за зъби. Провокация на всяко ниво – това е мотото на флорентинският производител Marvis. Те създават иновационен продукт, който няма да Ви остави безучастни във всяка крачка от използването му. Опаковката?! За нея мога да споделя едно – италианска, художествена афера. Можете ли да си представите, че дизайна на пастите Marvis е вдъхновен от винтидж културата и всеки детайл от тубичката е подчинен на идеята да наподобява маслени бои с автентичен надпис и отличаващ се шрифт.

Все едно се разхождате по малките флорентински улички и разглеждате масите на уличните художници. Всичко е толкова лично като преживяване, че си позволявам да нарека Marvis, истински шедьовър. Неповторим почерк с ясна диря. Това е ментовата винтидж паста Marvis. Ако не сте я забелязали все още и не се намирана рафта във Вашата баня, веднага поправете пропуска. Не подминавайте Marvis безучастно в аптеката, станете част от ароматния облак на мента, джинджифил или канела, намерете себе си в един от всички предлагани варианти, в това число и в такт с всички останали продукти на марката за устна хигиена. Кой знае, дали пък не Ви е било писано това лято да закупите първата си винтидж опаковка от Флоренция?

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!