Правилен избор на тоалетна вода за жени

February 3, 2017 от  
Публикувано в Красота

jennifer-lopez-glow-by-jlo___13Със сигурност, както всяка жена, вие не си представяте своя живот без флакона с любимата тоалетна вода или парфюм. Уверени сте, че умеете правилно да ги изберете и ползвате. Ето и какво мислят за това специалисти от големи фирми в тази област.

Счита се, че обонянието е най-чувствително сутрин, а към вечерта способността за възприемане на ароматите намалява. Това не е така. Рецепторите действат еднакво през целия ден.

Едновременно със събуждането след обонятелната тишина на нощта, възприемането на аромати по-добре е чисто психологично. Така че, може да се снабдите с тоалетна вода за жени по всяко време на денонощието, ръководейки се изключително от работното време на магазина.

Възрастта може да си направи лоша шега с вашето обоняние. Постоянната грижа за всички сетива ще ви помогне да ги поддържате до дълбока старост. Що се отнася до обонянието, то може да се възбуди като изберете тоалетна вода за жени с нов аромат.

След петдесетте години възможността за дълбоко, пълно възприемане на околните миризми постепенно намалява. Въпреки че, последните проучвания твърдят, че жените са засегнати в по-малка степен, забелязва се, че всички по-възрастни хора предпочитат силни, интензивни аромати. Тук трябва да сте много внимателни, за да не нанесете в повече тоалетната вода, особено в топлото време.

Не трябва да си избирате парфюм или тоалетна вода за жени след прекарани простудни заболявания или грип. Тези заболявания могат за дълго време да намалят способността за възприемане на ароматите. Горещото време рязко повишава възможностите на обонянието и подсилва ефекта на всяка човешка миризма. В горещото време трябва да се предпочита тоалетна вода за жени с лек и свеж аромат. Тогава залагайте на сигурно, изберете очарователния аромат на Jennifer Lopez Glow by JLo.

При едно посещение в магазина може да ползвате до три аромата. Всяко повече пробване или не се възприема аромата, или се възприема неправилно. Започнете да избирате тоалетна вода за жени от новите модерни аромати.

Не трябва да вземате окончателно решение за покупка на избрания аромат, докато не преминат 10 минути от нанасянето му върху кожата. За това време трябва да се изпари алкохола, подвеждащ обонянието.

Не избирайте тоалетна вода за жени, водени от съвета на друга дама. Ароматът никога не действа по еднакъв начин за различните хора. Причината е в индивидуалните химически процеси, които правят аромата особен, уникален и подходящ само за вас.

За да ухаете постоянно на вашата любима тоалетна вода за жени, нанасяйте я през 4 часа. Тези дами, които имат суха кожа е необходимо по-често да се освежават.

При всеки човек има личен „кръг на аромата” – това е радиус, равен на изпънатите му хоризонтално ръце. Околните хора не трябва да усещат аромата, ако не влизат във вашия кръг. Това е правило на етикета. Ароматът на тоалетната вода за жени е едно от най-фините, лични съобщения, които изпращате на тези, с които общувате.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!