Казах препечено, не изгоряло!

babaria-sun-bronceadorНа плажа. Хората се делят на два типа, според навиците им да плажуват. Едните са тези, които намират за най-естествено да хванат слънчев удар, да се зачервят и да получат изгаряния, като трофей от морето. Другите са тези, които полагат всички сили да приличат на мумии под лятното слънце и много внимателно да покриват тялото си с бяла вакса, поне номер 50. Но нито едните, нито другите мога да виня или коментирам. За мен плажа не е място където да излагам тялото си изпитание, плажът по мое му е удоволствие, което чакам цяла година.

За това, ако ми липса информация, как да предпазя себе си от силното слънце – просто откривам правилното място, където да прочета повече по темата. В това изобилие от информация, се чувствам длъжна да положа минимален труд да живея информирано. Така попаднах на мечтата на всеки за летния сезон – здрава кожа, бронзов тен. На кратко Babaria Sun Bronceador.

Какво пише за нея из нета? Не много, но достатъчно за да ме увери, че тази година ще опитам продукта. Babaria Sun Bronceador е произведена от Berioska. Семейна испанска фирма, която се е фокусирала в производството на козметични продукти. Този шедьовър Babaria Sun Bronceador стои като черна перла сред продуктовото портфолио на компанията. \

Той, като че ли дава всичко в едно на съвременния човек – натурална козметика, тествана, доказана като качества и бърз ефект още след първата слънчева баня. За това се разрових за цена, смятайки че Babaria Sun Bronceador не може да е по джоба на всеки. Не се оказах права. Концепцията на испанският производител е да създава качество на достъпни цени. За това може да бъдете приятно изненадани, от факта, че няма да отиде половината Ви заплата по солариуми и козметика, за да се сдобиете с желания бронзов загар.

Какво има в Babaria Sun Bronceador? Морков, кокос, желатин и още куп естествени продукти, които няма да навредят дори и на най-чувствителната кожа. Разбира се, върху опаковката на Babaria Sun Bronceador е отбелязано, че няма слънцезащитен фактор. Това означава да бъдете внимателни.

Ако трябва да обобщя, добрите практики на плажа, ще кажа едно – от обяд до следобед е по-добре да си почивате на сянка, да прекарате с книга в хотела или да се люлеете в някой хамак, под короната на широколистно дърво. Ясно е, че какъвто и да е продукт няма да Ви предпази от топлинен удар и изгаряне, в този часови пояс. Бъдете внимателни и отговорни към себе си. Babaria Sun Bronceador ще Ви осигури нужния загар и извън тези часове. За това вземете със себе си много разхладителни течности, нещо приятно за четене и пробвайте този продукт това лято.
Най-важното, което Ви моля да запомните е, че най-малките не са таргета на Babaria Sun Bronceador. За тях е по-добре да бъдат изцяло предпазени от слънчевите лъчи и да им се спести като цяло топлото време, което те понасят доста трудно.

Надявам се, тази година да бъде усмихната и слънчева, не само на плажа, но и след него. А за да бъдете здрави, трябва да носите сами отговорността за това, как да се пазите от яркото слънце, какво да направите при изгаряния, как да охлаждате тялото си след дехидратация от топлото време.
Много морски приключения Ви желая от сърце и мигове, които да Ви носят усмивка.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!