Klorane Quinoral – хранителна добавка против косопад

October 10, 2014 от  
Публикувано в Красота

klorane-quinoral-protiv-kosopadВсеки губи косата си. Нормално е да падат около 50-100 косъма всеки ден. Но понякога може да видим цели петна или косата много да изтънее; това означава, че може да имаме косопад.
Има много причини за загуба на коса. Жените могат да забележат косопада след раждането. Хората под голям стрес могат да видят забележима загуба на коса. Някои заболявания и лекарства може да доведат до загуба на коса.

Дори и начина, по който оформяте и се грижите за вашата коса може да доведе до намаляването и увреждането й.
Какви съвети биха ви дали дерматолозите, ако имате проблеми с косата?

* Полагайте добри грижи за косата. Много хора са изненадани да научат, че една прическа или дори начина, по който се измива и изсушава косата е допринесъл за тяхната загуба на коса. Използвайте козметични продукти за грижа за косата и скалпа – шампоани, балсами, маски за коса – подходящи за вашия тип коса и състояние, а когато е необходимо приемайте и добавки като Klorane Quinoral – хранителна добавка против косопад.

* Някои лекарства могат да причинят загуба на коса. Ако приемате такова лекарство, лекарите предупреждават, че не трябва да спрете приема му рязко. Незабавното спиране може да доведе до сериозни странични ефекти.
* Осъзнайте, че загубата на коса може да бъде временно явление. Някои неща в живота може да причинят временна загуба на коса – болест, раждане, и стрес. При повечето хора, косата ще започне да расте отново, без никаква помощ.

Лечение на косопад
а помага на много хора да се чувстват по-добре. Загубата на коса, особено при жените, може да доведе до ниско самочувствие. Много от тях се чувстват непривлекателни и се притесняват от това.
За борба с хронична, прогресивна загуба на коса, лабораториите Klorane са разработили специална серия продукти, предназначени за хронична загуба на коса. Част от тази серия е Klorane Quinoral – хранителна добавка против косопад, която може да закупите от Enzo.bg.

За да може ефективно да се спре изтъняването на косата, е много важно освен локално да се предприеме и вътрешно лечение. Споменаваме думата „лечение” не защото е болестно състояние, а защото е допълнение към цялостната грижа за косата. Лабораториите Klorane, които са експерти в областта на грижите за косата, и които от 40 години са лидер в областта на фармацията на този пазар, са разработили специално Klorane Quinoral – хранителна добавка против косопад.

Тя действа, първо като укрепва допълно косата с хининов екстракт, подбран за високото си съдържание на хинин, който е добре известен със своите свойства да стимулира и тонизира косъма. Разработен, за да направи косата по-устойчива срещу вредното въздействие на което я подлагаме, като ускори цикъла на растежа на косата и се включи в проблема с изтъняване на косата, Klorane Quinoral – хранителна добавка против косопад се състои от две различни капсули за две целенасочени и взаимно допълващи се действия:

* Зелена капсула, съдържаща растителен екстракт от хининово дърво –богат на сулфурирани аминокиселини – известно със своите стимулиращи качества, както и екстракт от киноа и екстракт от дива горчица, богат на серни молекули. Тази капсула позволява стимулиране на луковицата на косъма и възстановяване на кератина в косата. Знаем, че косите се състоят от почти 95% кератин. От неговото количество зависи как тя ще изглежда – плътна, гладка, лъскава. Резултат: падането се забавя и се стимулира растежа на фоликулите.

* Капсула цвят слонова кост, съдържаща съществен комплекс витамини – вит. В13, вит. Е, вит. В6, ванилова есенция, вит. В2, В1, вит. А, Вит. В 8 – важни за доброто здраве на косата. Благодарение на приноса на хранителните елементи, които са от основно значение за растежа на косата, тя може да получи тонус и сила от природата.

Приемането на тези две капсули допринася за забавяне на падането на косата и да се стимулира растежа на здрава и енергична коса.
Klorane Quinoral – хранителна добавка против косопад, предлагана и от Enzo.bg, дава доказателства за своята ефективност и отлични резултати, които се наблюдават след 3 месеца прием. В резултат се забелязва връщане към нормалния растеж на косата, намалява нейното изтъняване, тя става подсилена и изглежда по-плътна и здрава.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!