Кожа, гладка като коприна

October 4, 2016 от  
Публикувано в Красота

korres-lily-bouquet___2Ако сте се отдали на морски приключения, съчетани с обилно слънчево излагане, със сигурност на финала на ваканция, ще трябва да се погрижите за кожата си, малко по-внимателно. Korres Lily Bouquet хидратиращо мляко за тяло е подходящ продукт, на който може да се доверите напълно.

Всички дерматолози препоръчват да бъдем внимателни със слънчевите бани. Никога да не прекаляваме в часовете, когато слънцето е най-силно. Агресивното изгаряне освен, че води до неприятни симптоми като дразнене на кожата, а в последствие белене, води и до изсушаване и стареещ епидермис. Не се сещам за човек, който би желал да бъде в тази ситуация и принудително да подлага себе си на подобна разбиваща здравата кожа „терапия”. По тази причина преди да закупите Korres Lily Bouquet, имайте едно наум и за времето което прекарвате под слънцето. Колкото и да бъдат добри като формули съвременните хидратиращи емулсии, ако преди това сте нанесли толкова щети по кожата си, те не могат да направят чудеса с едно намазване. Винаги, винаги, използвайте слънцезащита. Най-добре е да се доверите на утвърдени марки, които не правят компромис с качеството.

След това, купете Korres Lily Bouquet и опитайте ефекта му. Ще останете очаровани от възможността да видите кожата си сияйна, здрава и еластична. Това мляко за тяло се нанася изключително лесно.

След душ, може да поставите малък обем от емулсията в дланите си и нежно да втриете крема в кожата си. Ще попие мигновено. Няма да Ви е нужно много време и може да пристъпите към обличане. Млякото за тяло не оставя петна по дрехите. Зоните където е по-суха кожата Ви, може да нанесете по-голям обем от млякото. Даже да повторите. Ухае толкова нежно и приятно, че ще Ви се прииска по няколко пъти на ден да поставяте Korres Lily Bouquet върху тялото си.

Много скоро ще забележите ефекта. Кожата Ви ще бъде наистина гладка, без следи от сухота. Ще изглежда здрава и хидратирана. Каква по-голяма радост за клетките Ви, които до скоро са били измъчвани от сухота и сърбеж.

Korres Lily Bouquet ще намерите в добрите козметични магазини. Може да го поръчате и онлайн. Цената му е под двадесет лева. Качеството му е гарантирано. Не изпитвайте съмнения спрямо нивото на продукта. Той е дерматологично тестван и не съдържа алергени. Може да се прилага и на чувствителна кожа, нетолерантна към агресивната външна среда. Подходящ е за ежедневно нанасяне.

Korres Lily Bouquet е истинско съкровище за Вашата кожа. Опитайте и се насладете на мигновения ефект. Ще останете доволни.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!