Коледен подарък с мисия

December 14, 2016 от  
Публикувано в Красота

eos-xmass-i___2Много идеи може да имате за близките и приятелите си за коледен подарък, но едно е сигурно: ако подаръка Ви бъде изненадващ и същевременно практичен ще постигнете „уау” ефект още след поднасянето му.

За да бъдем максимално близо до желанията на близките си, се нуждаем от време да проучим техните предпочитания, нужди и желания. Но ако не разполагаме с такова време, на помощ идват универсалните подаръци, които всеки би приложил в ежедневието си без особена адаптация. Такива често са козметичните сетове, които големите марки подготвят за своите клиенти.

В тях може да откриете от балсам за устни, до парфюм. Споменавайки балсам за устни, това е един от най-значимите козметични продукти за сезона. Без него ежедневието ни би се превърнало в истински ад. Ако не сте чували за EOS Xmass пакета, на световноизвестният козметичен лидер, то със сигурност сте пропуснали доста възможности да изненадате себе си и близките си.

Ню Йорк е родината на най-ароматните балсами за устни EOS. Освен с грижата си, за усмивката ни през зимата, бранда е отличен с най-висока клиентска награда от звезди като Деми Мур, Дженифър Лопес и Хилари Дъф. Това са само част от звездите, които поставят ароматния кокосов балсам за устни преди да излязат от дома си. Звучи недостижимо и някак по филмово невъзможно да притежавате подобен продукт, но сега с коледния сет EOS Xmass това е напълно възможно срещу 25 лева промо пакет.

Често едни от най-популярните модни заглавия, като Космополитън, Мари Клер и Харпърс Базар пишат козметични коментари за кокосовата серия на бранда, предлагат на публиката си нови аромати, дори препоръчват конкретни серии с бамбуково масло и витамин С и Е, подчертават благотворното влияние на EOS Xmass и ни подтикват да закупим продуктите.

Специално за Коледа марката се е постарала да комбинира два продукта в празнична опаковка. Колкото до самата опаковка, нюйоркския козметичен гигант се движи напълно в контекста на рециклиращите формати. Скоро след като отворите магическите ухания, може да бъдете сигурни, че кутията ще се разгради по всички правила.

Ако все още имате съмнения за коледните изненади, заложете на EOS Xmass. С тази серия и още други предлагани на пазара, ще бъдете полезни за каузи, които бранда е поел и наистина имат смисъл и значение. Скорошна инициатива от 2014та е процент, заделен от печалбата на конкретни серии продукти, които отиват за изследвания на рак на гърдата.

Бъдете съпричастни и в същото време се погрижете за списъка с коледни подаръци. Под точка едно запишете EOS Xmass – няколко комплекта, за да няма сърдити…

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!