L-аргинин

April 27, 2014 от  
Публикувано в витамини

argi+В много малко случай учените използват понятието “чудодеен”. Точно този термин обаче се използва при описанието на аминокиселината L-аргинин. Тази аминокиселина се преобразува в азотен оксид, който осигурява на кръвоносните съдове възможността да се отпускат и отварят широко. По този начин се подпомага цялостното кръвообращение.

Исторически факти за L-аргинина и азотния оксид

През 1992 г. азотният оксид е обявен за молекула на годината. Само шест години след това Робърт Фърчгот, Луис Игнаро и Ферид Мурад печелят Нобелова награда за медицина, благодарение на изследванията си върху уникалното съединение и неговите функции и ползи за човека.

Защо АРГИ+ е толкова полезен за нас и нашето здраве

Именно кръвоносната система на човека доставя кислород и много хранителни вещества до органите. Доброто кръвообращение е в основата на тонуса, енергията и достигането на максимален потенциал на белите кръвни телца. Добавката на Форевър Ливинг Продъктс АРГИ+ е продуктът, който ФЛП създаде, за да осигури на хората нужните количества L-аргинин. Разтварянето на една лъжичка АРГИ+ във вода или в любимата алое вера напитка осигурява на човек нужните количества L-аргинин, който преобразувайки се в азотен оксид подпомага кръвоносните съдове, допринася за свободното движение на кръвта и осигурява правилно подхранване на цялото тяло.
Във формулата на АРГИ+ се съдържат два ключови и изключително важни за човек елемента. Първият е катализираща и енергизираща съвкупнотс от важните за организма C, B6, B12, D3, менахинон, фолиева киселина. Вторият съставен елемент е съчетание от високополезни плодове, богати на хранителни и антиоксидантни вещества. Това са боровинки, малини, бъз, нарове, къпини и много, много други. Благодарение на тази плодова комбинация организма получава подкрепа в борбата със свободните радикали и метаболитните отпадъци.

Много спортисти ползват АРГИ+ в своето ежедневие, защото освен ползи за здравето, тази добавка помага за постигането на по-високи спортни резултати по един натурален и природосъобразен начин.

Факти, които хората не знаят за L-аргинина

1. L-аргининът е изключително важна за човешкото кръвообращение аминокиселина, която участва в синтеза на белтъци.

2. След прием тя се разгражда до азотен оксид, който разширява кръвоносните съдове и подпомага кръвообращението.

3. По-доброто кръвообращение означава повече кислород и хранителни вещества за човешкия организъм – органи, тъкани, кости.

4. Намира приложение в медицината и често се прилага за възстановяване след хирургични операции.

5. Комбинацията между АРГИ+ и сок от алое вера на ФЛП е енергийна и тонизираща напитка, която осигурява важни за здравето и организма вещества и зарежда с енергия.

6. Приемането на добавката на ФЛП АРГИ+ с L-аргинин повишава жизнения тонус и енергичността през целия ден, подпомагайки цигркулацията на кръвта в тялото.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!