Lavera Basis Sensitiv – биокозметика за здрави зъби

March 5, 2014 от  
Публикувано в Здраве

lavera-basis-sensitivУстната хигиена не отнема много време, но изисква качествени продукти които не унищожават полезната микрофлора в устата. Идеална за тази цел е пастата Lavera Basis Sensitiv, създадена изцяло от биопродукти, без вредни за здравето вещества. Подходяща е за цялото семейство, като сред асортимента на Enzo.bg има и специално разработен вариант за деца. В съдържанието на пастата влиза ехинацея и още много други ценни биопродукти, чиято цел е да укрепват и заздравяват по естествен път емайла и лигавиците на устата.

Произведена в Германия, пастата за зъби Lavera Basis Sensitiv покрива всички международни норми за безопасност. Това е екологичен продукт, който не е тестван върху животни. Препоръчва се за употреба два пъти дневно – сутрин и вечер, като зъбите се мият поне 3 минути, за да подействат полезните съставки. Особено мека и щадяща е към венците, с добавените ценни масла, които омекотяват, дезинфекцират и намаляват кървенето. Това са масла от карите, макадамия и жожоба, екстракти от алое, невен, маточина и други. Богатото билково съдържание предотвратява образуването на вещества, предизвикващи кариес и заболявания на венците. Добавени са витамини С, Е и А, естествена морска сол и минерали, които се грижат за здравето на устната кухина. Вниманието е насочено към профилактика на зъбите, предотвратяване на проблеми с емайла и венците.

Съвременната биокозметика е насочена към превенцията. Всеки продукт, добавен в пастата за зъби Lavera Basis Sensitiv има своето предназначение за предотвратяване на заболявания на зъбите и венците. Уникалната формула елиминира вредните бактерии, балансира киселинността в устата и не допуска да се създават благоприятни условия за развитие на гъбички и гнилостни процеси. Това естествено води до свеж дъх и чисти, бели зъби през целия ден. Дългосрочната свежест на устата се дължи на здравето на зъбите и венците и се чувства постоянно, а не само в моментите на измиване с паста и четка. За клиентите на Enzo.bg, които не желаят да ползват пасти, съдържащи флуорид, тази паста е подходящото решение. Не съдържа и парабени, консерванти и изкуствени ароматизатори. Това е особено важно за хората с алергии, които не могат да понасят химическите препарати, с които са пълни повечето пасти за зъби.

В състава на пастата са въведени естествено избелващи био продукти, които изсветляват нежно зъбния емайл без да го разрушават и увреждат. Като естествена преграда срещу бактериите е добавен прополис, който елиминира възможностите им за размножаване. В същото време лекува всички ранички в устата по естествен начин – прополисът е е едно от средствата за лечение на афти. Така с една паста за зъби се решават проблемите на устната кухина комплексно, като се премахват налепите, прави се профилактика на кариес, избелва се емайла, заздравяват се венците и се освежава дъха не само в момента на измиване, а за целия ден. Най-хубавото е, че пастата може да се ползва от цялото семейство, дори и от децата. Това е удобство, което многолюдните семейства оценяват, тъй като ползват една паста за зъби, която е универсална и подходяща за всеки. С естествения си аромат и вкус пастата печели почитатели от всички възрасти.

Random Posts

Рекламирай тук

Comments are closed.