Лепенки за зоната около очите

January 4, 2017 от  
Публикувано в Красота

filorga-medi-cosmetique-optim-eyes___3Лепенки за зоната около очите – това са козметични талони, визуално приличат на пластири, които се борят с проява на умора,отоци, синини и бръчки. Кожата в тази област силно страда от негативното външно въздействие, бързо старее, появяват се бръчки даже при млади момичета. Лепенките със своята висока ефективност са незаменимо експресно средство за грижа за тънкия слой на кожата около очите. Може да се доверите на Filorga Medi-Cosmetique Optim-Eyes – маска за очи под формата на лепенка против бръчки, отоци и черни кръгове

Полза от лепенките за кожата около очите

Маски-лепенки – това са козметични продукти от високо ниво, чийто състав е разработен така, че активното вещество мигновено да прониква в клетките и напълно се усвоява, оказвайки мощно полезно въздействие на кожата. Основният състав на козметичните тампони във форма на полумесеци е укрепващи и овлажняващи растителни продукти заедно с аминокиселини, хиалуронова киселина, антиоксиданти, пептиди и колаген. Лепенките за очи имат различно функционално направление в зависимост от състава.

Полезните свойства на лепенките за очи за отока

Един от най-разпространените проблеми, с който жената се среща всяка сутрин, това е отока под очите. Понякога той се появява поради прекомерната употреба на течности през деня, а понякога е от възрастта на човека.

Благодарение състава на този продукт отока спада още след първото му прилагане.

Положителните качества на лепенките за зоната около очите против отока са:

 • Поемат излишната влага. Това се получава за сметка на това, че в състава им има екстракт от конски кестен, който оказва мек източващ ефект и подобрява кръвообращението на кожата.
 • Възстановяват и укрепват кръвоносните съдове. Подпухналост – това е признак за слаби кръвоносни съдове около очите. Комплексът от витамини и натурални масла в състава на експрес маските веднага решават този проблем.
 • Подхранват и подобряват общото състояние на кожата. Витамин Е, който се явява мощен оксидант, предава здрав вид, премахва подпухването и насища клетките с полезни микроелементи.
 • Правят кожата гладка. Сложните химични вещества отговарят за бързото усвояване от клетките на действащите компоненти. След ползването на такива средства кожата става гладка, а отоците преминават.
 • Ако отоците не преминават след използване на качествени козметични средства и жената при това води здравословен начин на живот, необходимо е да се направи консултация със специалист. Понякога това е признак на заболяване на вътрешни органи.

  Лечебни свойства на лепенките за зоната около очите против бръчки

  Бръчки – това невинаги е признак за стареене на кожата, на първо място е лошото овлажняване на кожата.Този проблем се решава с насищане на порите високо ефективни овлажняващи компоненти.

  Маските- лепенки за зоната около очите са разработени за борба с бръчки с всякаква дълбочина. Мощният им състав изравнява гънките след няколко процедури.
  За сега са разработени два основни вида лепенки против бръчки около очите:

  1. С хиалуронова киселина. Този компонент запълва бръчките, бори се със свободните радикали, оказва дълбоко овлажняващо и смекчаващо действие. В състава на този вид лепенки влизат мощни стимулатори на еластичност – наночастици, пептиди, растителни екстракти, антиоксиданти. Има разработена и специална серия лепенки с хиалуронова киселина за жени над 50 годишна възраст, където има добавен аргинин, който не само изглажда бръчките, но и осветлява кожата като премахва възрастовата пигментация. Резултатите от тези средства са много добри, но краткотрайни. За да се подновят трябва да се ползват хиалуроновите лепенки поне веднъж седмично.

  2. Със злато. В състава на тези лепенки влизат йони на метала, стимулиращ естествения синтез на колагена и еластин. Те са много подходящи за млади жени, при които са се появили мимически бръчки. С такива гънки лепенките със злато се справят много добре, стимулира се развитието на нови клетки, обновява се кожата. Тези маски са обогатени с глицерин и витамин Е, които оказват овлажняващо действие, а така също и с витамин В и С, подхранващи и успокояващи кожата. Лепенките дават бърз резултат, заглаждат мимическите бръчки още след първото прилагане.

  Random Posts

  Рекламирай тук

  Оставете коментар

  Изкажете мнението си...
  Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!