Лятото не е приключило

September 15, 2015 от  
Публикувано в Красота

bio-beaute-by-nuxe-mineralИска ми се да бъде вечно лято, не само заради топлия полъх на морския бриз, а основно заради настроението, което носи за мен този сезон. Родена съм през лятото, обичам слънцето и морето, до което съм отраснала и всичко, което ми напомня за него, ме кара да се усмихвам и да се чувствам добре в кожата си. Попаднах на кратко представяне на Bio Beaute by Nuxe Mineral бронзираща пудра с екстракт от праскова в сайт с видео съдържание. Замириса ми на море… защото свързвам прасковите с лятото и защото само през топлите месеци, мога да се насладя на истински здрава кожа без особени грижи от моя страна, доверила се само на лятното слънце и морска вода. Да, правят чудеса. Не е нужно да Ви уверявам в този факт предполагам, тъй като повечето жени около мен споделят мнението ми, че всяка раничка, всяка неравност по кожата, изчезват с морските вълни. Ако не можем да си позволим това целогодишно, то защо да не пренесем ефекта върху кожата си, с нов продукт, какъвто е Bio Beaute by Nuxe Mineral бронзираща пудра с екстракт от праскова.

Френските лаборатории умеят да създават перфектните продукти за здраве и красота. Не веднъж съм ползвала продукти на марката и съм се уверявала лично в становището им. Опитах и Bio Beaute by Nuxe Mineral бронзираща пудра с екстракт от праскова, защото реших, че ако всичко което е излязло от техните лаборатории работи добре върху кожата ми, защо тази пудра да прави изключение.

Лесна е за нанасяне и от човек с нулеви умения в гримирането. След като почистите добре лицето си с подходящ продукт и нанесете фон – дьо- тен може да пристъпите към пудрата. Тя е лека, формулата й стои ефирно върху кожата и не се забелязва с просто око, аналогично на по-старите поколения пудри, които стояха като прашен филм върху лицето. Тази пудра прикрива неравностите и най-вече силата на Bio Beaute by Nuxe Mineral бронзираща пудра с екстракт от праскова е в сиянието, което придава на лицето ни. Наистина трябва да опитате, за да разберете за какво говоря. Ефекта от нея е все едно сте без грим, но изглеждате толкова лъчезарно, че човек не може да открие разликите в предходната Ви визия и тази с нанесена пудра. Всичко, което стои близо до естественото ни излъчване, по мое мнение ни кара да се чувстваме по-красиви и с повече самочувствие.

Екстрактът от праскова е нещо ново. Наистина си струва да прочетете повече за полезните свойства на плода върху кожата. Но сега няма да се спирам на тях, тъй като информацията е на всякъде около нас и ако човек желае да я получи, е на няколко клика разстояние с мишката.

Bio Beaute by Nuxe Mineral бронзираща пудра с екстракт от праскова има цена, която оправдава инвестицията. Не е ниска, но качеството на марката застава зад своя продукт, а както знаете, това струва пари. Ако решите да опитате пудрата съветът ми е да не се двоумите, тъй като тя ще бъде до Вас дълго време след отварянето на опаковката. Нанасянето е много икономично и няма да Ви се налага след месец пак да купувате нова пудра.

Подарете си красива усмивка и най-важното започнете да живеете с идеята, че я заслужавате.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!