Лицето – някой го предпочитат органично поддържано!

November 13, 2014 от  
Публикувано в Красота

lavera-basis-sensitiv-q10В света не съществуват константи. Може би това прави животът толкова пъстър и примамлив. С всяко духане на свещичките върху тортата, ние се променяме, променя се и отпечатъка на времето върху нашето лице. Стрелките на часовника неуморно се надпреварват с желанието ни да запазим себе си млади и жизнени. Правят го, като че ли, за да ни покажат, колко бързо може да върви времето напред.Така или иначе промените ще настъпят, единственото, което може да направим, е да ги посрещнем с високо вдигната глава и крем за лице на тоалетката си.

В грижата за лице и тяло един от безспорните фаворити на пазара е марката Lavera. Тя е натурална, органична и достъпна. Това може би е достатъчно, за да й се доверите. В наши дни потребителските предпочитания са строго обърнати към натуралния произход на съставките в продуктите, които употребяваме.

Естествените суровини, които марката използва са сертифицирани и  отглеждани по биологичен начин. Лабораториите на Lavera го предпочитат органично! Ние също.

Lavera Basis Sensitiv Q10 от Enzo.bg е новата мантра против стареенето. В перфектен тандем влизат природата и науката и на лице се ражда иновативен продукт в категория антиейдж. На къде е насочен? Към всички нас, които се стремим да имам е здрав и сияен вид на кожата си.

В състава си, кремът атакува две основни точки – бори се с първите признаци на стареенето и отстранява преждевременната поява на бръчки. Във формулата са включени органично добити масло от жожоба, алое вера, възстановяващ коензим Q10. Така Lavera Basis Sensitiv Q10 хидратира кожата на лицето, което е първото условие за здравия вид на нашето лице. Тези основни съставки на крема хармонично работят в борбата с първите бръчки. Ако сме пропуснали – рН: 5,0 – 5,5, перфектната киселинна среда за спокойна и сияйна кожа!

Как работи кремът на върху нас? Основната съставка Коензим Q10 влияе върху клетките на кожата,  давайки нова енергия и стимулирайки регенерацията й.. Кожата се възстановява бързо след първите признаци на стареене и минимализира последващите ефекти на времето.

Кога и как да прилагаме крема Lavera Basis Sensitiv Q10? За постигане на максимален ефект с видими резултати е добре да нанасяте крема сутрин и вечер, след почистване на кожата с леки масажни движения, които да спомогнат достигането на съставките до всяка клетка на кожата.

Марката Lavera предлага над 230 продукта. Историята и традициите на бранда са повече от впечатляващи за своите 25 години. Сред тях са грижа за цялото тяло, за всякакъв тип кожа, коса, лице и уелнес продукти. Именно богатият избор, създава добра познаваемост на марката, а от там и голямо количество доволни клиенти.

Красивата кожа винаги е била на мода! Трендът в добре хидратираната, здрава и сияйна кожа на практика е вечен. Както е вечно желанието на всеки човек да бъде млад. Запазете това усещане, колкото е възможно по-дълго върху лицето си, използвайте качествени разработки на утвърдени в козметичния бранш марки, те носят опита на времето и изпитаното качество. Бъдете смели и се потопете в усещането за щастие и виталност на вашата кожа, погрижете се за нея, тя ще ви се отблагодари.

 

 

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!