Liquido Duo Forte спешно решение

August 10, 2016 от  
Публикувано в Здраве

liquido-duo-forte-i___2Казват, че няма дете, което да не е имало въшки в периода на детската градина. Ако има такова, то почти сигурно е, че в първите училищни класове, няма да му се размине. Колкото и сериозно да е отношението на медицинският персонал към проверките, все пак се случва някоя детска главичка да бъде заразена от тези подскачащи гадини.

Liquido Duo Forte е разработен специално за бърза реакция в такива ситуации. Няма по-добро решение от незабавното отстраняване на въшките. Разбира се, във времената, в които живеем е много лесно да отидем в аптеката и да потърсим подходяща козметика. Преди нещата се различаваха коренно и липсата на подходящ препарат, караше децата да пощуряват от чесане, след нанасяне на домашни рецепти, характерни с острата си миризма.

Liquido Duo Forte е нежен, щадящ кожата на главата и специално разработен за нежния детски скалп. Напълно безвреден. Няма от какво да се притеснявате, тъй като е базиран на натурални съставки, които не могат да навредят на Вашето дете по никакъв начин.

Този козметичен продукт има двойно действие. Под формата на серум и под формата на шампоан. И двете формули имат една единствена цел – да премахнат въшките и гнидите по най-бързия начин от детската глава и да предпазят незаразените в семейството.

Liquido Duo Forte е изграден от базови и растителни масла. Понася се добре дори и от чувствителна кожа и е много лесен за употреба. Има описана схема, с която може да се справите за няколко минути, ако това е първият Ви път в борбата с въшките. Принципът на действие е базиран на неблагоприятните условия, които етеричните масла създават за въшките и факта, че те не могат да продължат живота и размножаването си. Още след първото третиране ще забележите ефект. Бързо, лесно и с 100% доказан краен резултат.

Ако Вашето дете се притеснява и не може да го убедите бързо, в метода ( ако е много малко например), превърнете нанасянето на Liquido Duo Forte в игра. Позабавлявайте се и измислете смешни истории, които да развеселят хлапето. Имайте предвид, че нападнато от рояк въшки, силно вероятно хлапето се чувства като нападнато от чудовища. Макар и малко преувеличено, често реакцията на децата към този проблем може да Ви изненада и да не сте подготвени с весела история, която да разведри малкото Ви. Винаги има по-чувствителни и по-притеснителни деца, на които се налага да обясните, че ходенето на детска градина или на училище е нещо прекрасно, но всички деца трябва да се научат да спазват определени хигиенни навици, от които зависи тяхното здраве.

Ако Ви се налага да се преборите с въшки по детската глава, доверете се на Liquido Duo Forte. Ще останете доволни и бързо ще забравите това неприятно изживяване.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!