Listerine Stay White вода за уста

January 7, 2014 от  
Публикувано в Здраве

listerine-stay-whiteСпоред стоматолозите измиването на зъбите с четка и паста не е достатъчно, за да се унищожат всички бактерии в устата. Те продължават да се развиват и размножават, като създават предпоставки за заболяване на венците. Премахването им напълно е възможно с подходяща вода за уста като Listerine Stay White, която убива милиони бактерии още с първата употреба. Марката има стогодишна история, през която е доказала своята ефективност. Продуктите се продават в аптечната мрежа или реномирани козметични магазини като Enzo.bg.

Редовната употреба на вода за изплакване на устата след измиване на зъбите има не само козметичен, но и терапевтичен ефект. Пастата за зъби не успява да премахне налепите и плаката, натрупани в устната кухина, затова се препоръчва използване на специална вода за изплакване на устата два пъти дневно. По този начин се прави профилактика на гингивит, който пък е първата стъпка преди появата на пародонтоза. Плаката се превръща с времето в зъбен камък, който може се отстрани от стоматолог и много хора правят тази процедура веднъж годишно. Тя обаче може да бъде и болезнена, затова след премахването на зъбния камък най-удачното решение е употреба на вода за уста, която да предотврати повторно натрупване на плака.

Здравният аспект от употребата на вода за уста Listerin не е за подценяване, тъй като зъболекарските услуги освен скъпи, са и доста болезнени. Предотвратяването на заболяванията на зъбите и венците е много по-приятна и евтина процедура, отколкото лечението им. Enzo.bg препоръчва именно тази вода за изплакване на уста, защото тя не е агресивна и не уврежда лигавицата. Съдържанието е базирано на етерични масла с добавени антисептични съставки, които унищожават бактериите и създават неблагоприятна среда за развитието им.

Козметичният ефект от ползването на вода за уста Listerine Stay White се усеща още с първата употреба и резултатът става още по-добър ако се ползва продукта два пъти дневно през 12 часа след измиване на зъбите с четка и паста. Това е достатъчно за да се премахне лошият дъх, особено при редовна употреба. Това е особено ценно за тези, които имат важни срещи от личен и служебен характер в ежедневието си. Свежият дъх е преимущество, прави добро впечатление и предизвиква симпатии. Освен така търсената от всички хора свежест, се получава и избелване на зъбния емайл. То е естествено и неагресивно и има за цел да поддържа белотата на зъбите като отстранява потъмняването, предизвикано от пушене, кафе, вино и различни храни.

Мненията на клиентите за този продукт са предимно положителни. За много хора употребата на вода за уста Listerine става обичайно действие с което започват и завършват деня си. Някои намират вкуса и за доста странен, но така е с почти всички подобни продукти. Производителят предлага широка гама от води за изплакване на устата, сред които всеки може да открие подходящата за себе си като вкус и действие. Голяма част от клиентите получават съвети от стоматолога си при избора на продукти за поддръжка на зъбите и устната кухина.

Хората, които не употребяват вода за уста обикновено го правят заради странния вкус.Това е личен избор, но от профилактична гледна точка е добре ако не всеки ден, то поне няколко пъти седмично да се ползва специална вода за изплакване на устата.

Random Posts

Рекламирай тук

Comments are closed.