Мечтаете за красив летен тен? Опитайте с La Roche-Posay Autohelios

August 12, 2014 от  
Публикувано в Здраве

la-roche-posay-autoheliosНапоследък не сте имали възможност да се изложите на слънце и да придобиете тен по естествен път. Но и не искате да изглеждате бледи и уморени. Ако няма възможност да отидете на море или планина и да се попечете малко, за да добиете загар, то в момента т.н. „фалшив тен” е единствената ви опция. Проблемът е да намерите такъв продукт, който освен да може да се прилага по цялото тяло, е специално насочен към лицето и деколтето и ще дава равномерен загар. Целият смисъл в използването на автобронзанти, е, да имате по-хубав вид на кожата. Еnzo.bg ви дава възможност да изберете подходящите за вас продукти от няколко реномирани марки и да опитате нещо ново.

Ако сега се натъквате на серията La Roche-Posay и нейната богата гама от продукти за грижа за кожата, може да се спрете на La Roche-Posay Autohelios – първокласен продукт, който би могъл качествено да реши вашия проблем с тена.

Много хора, ползващи подобни препарати за придобиване тен на лицето, често се оплакват, че когато се събудят на сутринта, преди да го измият, кожата на лицето им е суха и чувствителна, а понякога и зачервена или раздразнена. С този автобронзант за чувствителна кожа на лицето няма да имате никой от споменатите по-горе проблеми, тъй като в La Roche-Posay Autohelios се използва вода от термален извор, която може наистина да успокои и хидратира кожата, като в същото време подпомогне придобиването на тен.

Ако се чудите защо се подчертава този факт, може би знаете, че през последните години повечето реномирани компании, произвеждащи козметика, започнаха да използват в своите продукти термални води. Предимството е, че те са богати на минерални соли и най-различни полезни микроелементи; придобити са директно от извора и са опаковани в стерилна среда. Термалните води са подходящи за всеки тип кожа, за всяка възраст.

Специално водата на La Roche е подходяща за много суха и раздразнена кожа. „Posay” минералната вода съдържа съставки, които успокояват и омекотяват кожата, а кремът-гел La Roche-Posay Autohelios я охлажда, възстановява, изглажда и помага да се възстанови количеството на естествените кожни мазнини (липиди) в роговия слой. Вие ще изглеждате така, сякаш сте прекарали няколко дена край басейна или сте били на море. Този хидратиращ крем е лесен за приложение, което улеснява придобиването на равномерен тен. Резултатът е перфектен вид и ефект на почти природен тен, без петна. Кожата е подхранена, хидратирана, еластична и то с часове. А вие имате една чудесна възможност за безопасно придобиване на страхотен тен, особено ако кожата ви е много чувствителна, лесно изгаря и не може да правите слънчеви бани.

Преди да започнете да прилагате тази козметика е желателно да се направи пилинг на лицето и/или тялото, дори някои недостъпни зони. Тази стъпка ще изглади структурата на кожата, ще отстрани излишните мъртви клетки, което ще позволи по-добро и равномерно абсорбиране на бронзанта. Прилагайте го равномерно, за предпочитане преди лягане, когато лицето и/или тялото са напълно чисти.
Преди да направи покупка погледнете на Еnzo.bg. Потребителите имат възможност да оценят всеки продукт и така ще може да разберете дали този, който сте избрали, е лесен за нанасяне, какво е качеството му и дали другите са доволни от резултата. Допълнително ще може да видите с какви други продукти за цялостна грижа за кожата може да го комбинирате.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!