Морски приключения с Babaria

babaria-sun-aqua-sunСтегнали сте куфарите за път, ясно е – ще се ходи на море. Всеки има списък в главата си, какво му е нужно за плажа, но едно е сигурно – сред нещата, които не желаем като спомен от морските приключения, това са слънчевите изгаряния. Повече от естествено е, след като сме се погрижили за целият багаж, в аптечката за път да добавим качествен слънце защитен продукт, който да остави върху кожата ни само приятни емоции и много настроение на път обратно за дома.

Не подценявайте слънце защитния крем, спрей или олио, на който смятате да се доверите за лятната ваканция. Общото правило е, че този тип продукти трябва да се използват и в градска среда, но с най-силен интензитет те са необходими през летните морски приключения, които поставят под сериозна опасност здравето на нашата кожа. Ако имате под ръка слънце защитен продукт от миналото лято – то моят съвет е, не тъгувайте за него и не подхождайте носталгично – просто го изхвърлете и си купете качествен, нов продукт, на който може сто процентово да се доверите. Не бих направила компромис и бих огледала рафтовете в аптеката за нещо ново, като Babaria Sun Aqua Sun.

Защо предложението ми е съсредоточено именно към тази марка? На кратко – защото са качествени, достъпни и доказани във времето. Производителите на Babaria Sun Aqua Sun са Berioska. Испанска фамилия, която е позната по цял свят и по-конкретно на Стария Континент. Техните виждания съвпадат изцяло с клиенти на Babaria Sun Aqua Sun, да купуват качество и да разчитат на сигурна защита под интензивните слънчеви лъчи. За това и серията за слънце защита е една от най-успешните за испанският производител. Без каквито и да е компромиси с качеството, бранда успява да намери ниша сред най-взискателните клиенти с марката Babaria Sun Aqua Sun. Тя се предлага под формата на спрей и това е още едно преимущество пред други производители в бранша. Лесен за нанасяне, подходящ за всякакъв тип кожа и най-вече сигурен. А сигурността на нашата кожа е най-важна и както и повечето клиенти споделят – склонни сме да дадем малко повече средства, само да сме сигурни, в това че сме добре защитени.

Babaria Sun Aqua Sun осигурява надеждна защита. Предлага се в две формули – SPF 15 и SPF 25. Това на професионален фармацевтичен език означава средна защита. На практика, усилията Ви да хванете бронзов загар, ще бъдат увенчани с успех, но няма да сте подложили кожата си на агресивното слънце и да рискувате здравето си само и само, за да се върнете от ваканция почернели. Кожата е защитена, но в същото време позволява промяна на цвета. Няма нищо по-опасно от това да изгорите на слънцето. Не само, че ефектът е нелицеприятен, но и усещането е нетърпимо. Защо трябва да си причинявате всичко това и да се излагате на агресивното лятно слънцестоене, без да сте се погрижили предварително за надеждна защита?Сперят Babaria Sun Aqua Sun се нанася изключително лесно и ефектът му е траен. Трябва да напръскате отново след отмиването му в морската вода, за да сте сигурни, че имате тънък филм, който да Ви пази. Принципът на Babaria Sun Aqua Sun е да намали достъпа на вредните слънчеви лъчи до епидермиса, но в същото време да даде възможност летният загар да е на лице в края на престоя Ви на плажа. Не пропускайте да нанесете равномерно върху цялото тяло спрея Babaria Sun Aqua Sun и се наслаждавайте на морските вълни.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!