Мъжете го заслужават

January 14, 2016 от  
Публикувано в Красота

weleda-men-i___2Ако говорим за козметика и мъже темата става заплетена. Както предполагам се досещате, става дума за козметика за мъже. Другото лице на щастието е добре поддържан мъж, който Ви чака в малко бистро, за да обмените мисли, чувства и емоции, а ако е Ваш тип, по-късно и нощта. Зад романтичната представа за този сваляч, стои един козметичен пакет от два продукта изцяло базирани на дерматологична основа. Това е комплектът за мъже – Weleda Men козметичен пакет I. Той се състои от Moisturizing Cream for Men 30 ml и Shower Gel for Men 200 ml.

Shower Gel for Men е душ гел отличаващ се с най-високо качество и доказан ефект върху чувствителната мъжка кожа след бръснене. Shower Gel for Men е ежедневна грижа, която напомня нежна целувка. Лабораториите на Weleda са разработили серията специално за задоволяване на нуждите на съвременния мъж. Той наистина няма време за дълги и протяжни процедури в банята и комплексната грижа за него е приоритет. Това означава, че ако една марка може да му предложи всичко, от което има нужда, той ще остане лоялен неин последовател.

Moisturizing Cream for Men е финалният щрих от сутрешния тоалет. С него завършва процес – „гладка кожа” и започва новият ден. Така че, само най-доброто би могло да бъде оценено по достойнство. Марката знае това и предлага безупречно качество. Продуктите на Weleda Men крият в себе си чудодейни екстракти, взети от древни козметични рецепти, когато хората са познавали положителните качества на множество природни съставки върху кожата. Тяхната най-силна страна е регенериращият, овлажняващият и възстановяващ ефект. А говорейки за мъже, това е от първостепенно значение. Защото, когато кожата на лицето е агресирана от външни дразнители като самобръсначката, то експертната грижа е задължителна. Съставките на Moisturizing Cream for Men действат успокояващо. Помага на клетките да се снабдят с нужното количество влага и да я запазят в себе си. Не позволява епидермиса да губи и частица вода.

Weleda Men козметичен пакет I е хипоалергичен. Той е подходящ и за най-чувствителната и не толерантна кожа. Може да се използва ежедневно и в комбинация с всички продукти от серията. Когато търсим партньор в грижата си за кожата на лицето и тялото най-добре е да се доверим на специалистите с доказан опит. Това гарантира качество и сигурност. Дерматологичните тестове показват поносимост на всякакъв тип кожа, както и липса на прояви на алергия или други нежелани реакции.

С Weleda Men козметичен пакет I специално разработена за мъже компанията Weleda стъпва смело и в средите на силния пол. Ако до сега Weleda беше символ на дерматологична козметика от най-висок клас, то сега е много повече, тя успешно завладя ежедневната грижа за мъжката кожа, без конкуренция в сектора.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!