Mytic Oil – магията на изтока за красива коса от L’oreal

September 10, 2014 от  
Публикувано в Красота

loreal-professionnel-mythic-oilL`oreal Professionnel Mythic Oil е линия за поддържане на косата подходяща както за салони за красота, така и за домашна употреба. Култовата марка предлага на вниманието на своите клиенти луксозни продукти за коса, съдържащи ценни масла с доказани качества още от древността. Подбрани са съставки, използвани в древна Гърция, Египет, Япония, Китай и много други страни за поддържане на кожата и косата.

Науката за красотата крие тайни събирани с векове, които могат да изтриват следите, оставени от времето върху кожата и косата. L’oreal от години разработват най-добрите си продукти на базата на древното познание за лечебните масла. Серията Mytic Oil е изключително ефективна при прилагане във фризьорски салони. Опитните професионалисти могат да преобразят и най-сухата, тънка и изтощена коса с приятни ритуали, които освен че връщат виталността на косата, допринасят и за отпускане и релакс.

Продуктите се ползват успешно и в домашни условия като могат да се открият в каталозите на Enzo.bg. Шампоаните от професионалната серия съдържат арганово масло, масло от гроздови семена и студено пресовано памучно масло, всяко от които има своята роля за поддържане на перфектната визия на косата. Аргановото масло подхранва косъма, хидратира го и възстановява структурата му.

То е доказан помощник при множество проблеми на косата и скалпа и се включва в състава на най-качествените продукти за коса. Маслото от памук съхранява влагата и хранителните вещества и увеличава съпротивителните сили на косата срещу външни агресии. Също така влияе положително на скалпа и увеличава устойчивостта му срещу раздразнения и кожни проблеми. Маслото от гроздови семки намира своето приложение в шампоана като има за задача да придава блясък и да заглажда косъма.

В древния изток хората са използвали различни комбинации от масла за да масажират косите си. Основната цел е била здравето и красотата, но процедурите са доставяли и истинско блаженство и релакс. В динамиката на съвремието няма време за дълги часове, прекарани в  масажиране и втриване на подхранващи продукти, затова специалистите на L’oreal създават професионални серии за коса, които за много  по-кратко време успяват да постигнат същите резултати, както в древността.

Съдържанието на продуктите е хипоалергично благодарение на предимно натуралните съставки. Enzo.bg предоставя богат избор от серията L`oreal Professionnel Mythic Oil като освен шампоани, се предлагат маски за коса, балсами,  средства за предпазване при термична обработка на косата и много други. Продуктите са разработени за употреба при всички видове коса. Универсалното приложение в никакъв случай не означава компромис с качеството. В лабораториите на компанията всеки един продукт е разработван с внимание и отговорност, за да не се допусне и най-малко отклонение от световните стандарти.

Елегантният блясък на косата се постига чрез прецизно дозиране на всяко масло, за да се предотврати омазняване и утежняване на косата. Технологията на производство запазва качествата на екзотичните съставки, които се обработват при стриктен контрол. Редовните потребители на L’0real не изневеряват на любимата марка заради удобството и комфорта при употребата на всички продукти. Марката осигурява пълна гама от средства за поддържане на косата както във фризьорски салони, така и самостоятелно у дома.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!