На фокус – здравето на моята уста

October 1, 2015 от  
Публикувано в Здраве

xerostom-saliactiveИзвестен факт е, че хората не обичат да четат медицински статии. Голям процент от мъжете и жените, които търсят в интернет информация за свой здравословен проблем изпитват силно притеснение от факта, че не разбират описаното или че четейки сложния текст в главата им настъпва микс от страх и желание изобщо да не бяха ровили по въпроса. Не е нужно човек да полага огромни усилия, за да открие описание на своя проблем в морето от безплатни сайтове, блогове дори видео материали, които само на първия ред или дори първите две секунди от видеото да го стреснат и да натисне „х” на отворения прозорец. Ето защо представяйки темата за ксеростомията ще се постарая да я преведа на разбираем език с по-простото и разпространено определение на проблема, известно като сухота в устата.
Голям процент от хората, които се борят със сухота в устната кухина не знаят от къде идва това неразположение. Много често на него му се приписват какви ли не недостоверни източници, като лекарства, които човек пие в конкретния момент или общо неразположение на тялото. Но произхода и появата на сухотата не водят началото си от там. За щастие на пазара вече има подходяща паста за зъби, която може да разреши и облекчи проблема и тя се казва Xerostom SaliActive. Достъпна и лесна за употреба пастата печели все повече фенове и може да я откриете в специализираните аптеки или сайтовете за он лайн поръчки. Може дори да си направите експеримент с Xerostom SaliActive и след употребата на една опаковка да сверите новото усещане в устната си кухина, с това, което сте имали преди ежедневната употреба на Xerostom SaliActive.

Хората, които са борят със сухота в устата се увеличава. Не искам да звуча стряскащо, за това и умишлено не споменавам медицинския еквивалент на сухотата като проблем, но след доста клинични изследвания и най-вече наблюдения се установява, че около 30% от населението притежава подобен дискомфорт. Разбира се, отделянето на слюнка зависи от много фактори и нарушенията при работата на слюнчената жлеза могат да бъдат разнообразни. Доказан факт е, че при възрастните хора, над 65% болеста достига до по-голям процент от хора. Също така, ако не сте в този възрастов таргет, не сте защитени. Приема на около 400 вида лекарства е доказан като подбудител на синдрома „суха уста”.

В която и възраст да се намирате, съветът на специалистите е да потърсите продукти, които могат да притъпят усещането или изцяло да го разрешат. За това подходящ стартов продукт е Xerostom SaliActive. С тази паста може да поставите началото на собственото си наблюдение – преди и след. Използвайте Xerostom SaliActive ежедневно. Опитайте и вижте резултата. Реално още след първите няколко измивания ще усетите разлика. Дори и след положителен опит с пастата Xerostom SaliActive, не спирайте. Моето мнение е, че нещо което работи, не трябва да бъде променяно. В този смисъл, без никакъв майтап, мисля, че Xerostom SaliActive може да влезе трайно в навиците ни дори и след като проблема е отшумял. Тъй като статистиките показват, че той отшумява, но функциите на слюнчените жлези много трудно могат да се възстановят в очакваните параметри, така че да забравите за проблема сухота в устата.

Xerostom SaliActive е малко по-скъпа от специализираните пасти за зъби. В добрите он лайн магазини може да я намерите с доста изгодна цена в рамките на 13-14лева, което напълно съответства на високото качество на продукта. За последното ще оставя лично да се уверите, използвайки няколко дни Xerostom SaliActiveл.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!