На морската повърхност

sea-of-spa-dead-seaЗавърших предходната календарна година с обещанието, че следващата ще отделя време за повече пътешествия, откраднати мигове с книга в ръка и няколко близки за мен човека за компания и кураж. Като че ли, по естествен път обещанието към самата мен стана все по-ярко в момента на срещата ми с приятелка, която пламенно ми разказваше, колко невероятно е Мъртво море и как в този живот трябва да отидеш лично и да потопиш длани в него. Слушайки я си казах, че вероятно принца с бял кон е повлиял на общата възбуда от преживяното, но не се оказах права.
Всичко, което ми разказа за Израел се потвърди още същата вечер. Подари ми шише вода с минерали от Мъртво море – Sea of Spa Dead Sea и с това предсказа вечерта ми. Каза ми, че ако само го нанеса върху кожата си, ще усетя прилив на енергия и нещо, което тя нарече „магията на солите”
Разпитвах я дълго, защо и как е решила да ми донесе именно Sea of Spa Dead Sea, като дори и картичка и туристически магнит щяха да си ми достатъчни, но тя ми сподели, че е купила от лосиона за себе си и още първата вечер в хотела е установила, че има нещо много повече от освежаващ и възстановяващ ефект. Замислих се какво… Ако за нея тази нежна емулсия носи настроение и сили, за мен какво би донесла? Толкова много история съчетана с уникална география, побрани в едно шише… какво може да иска и очаква повече един човек.
Без да се бавя, нанесох лосиона върху кожата си и зачаках магията… докато правех собствения си експеримент се разрових в интернет и научих повече за марката. Много козметични фирми залагат на уникалните свойства на природата и нейните дарове, но не на всички им се получава. Хората просто се разочароват от факта, че пленени от дадена билка и нейните ползи, се подлъгват да нанесат върху себе си и още един много дълъг списък от добавки, които не биха могли да се вмъкнат в определението – „натурални”. В тази ситуация, нещата не стояха така. Току що бях поставила върху кожата си абсолютно натурален продукт, който чрез силата на своите соли, щеше да постигне с епидермиса ми регенериращ и стягащ ефект, който отдавна бленувам.
Фирмата производител на Sea of Spa Dead Sea е “Sea of Spa”. От 1998-ма година те полагат старание да „консервират” младостта и жизнеността на човек само чрез силата на солите от Мъртво море. Успехите им са завидни. Сериите козметични продукти излезли от техните лаборатории са безкомпромисни в качеството си, тествани и сертифицирани, така, че купувайки например лосиона Sea of Spa Dead Sea, Вие може да разчитате на мигновен ефект, който е гаранция за добрата терапия.
Много пъти съм се чудела, възможно ли е продукт от 714 метра под морското равнище да се запази толкова чист и непокътнат и отговорът е положителен. Ефектът, който солите дават трудно може да се опише с думи. Освен подмладяващ, стягащ, енергизиращ, Sea of Spa Dead Sea успешно се бори и с целулита.
Иска ми се да вярвам, че част от усмивката си днес дължа на новото си Аз, което е благодарно от подаръка и ефекта, който вижда в огледалото. Може би, свещените земи крият все още много тайни и една от тях се носи във водите около областта Содом… Иска ми се следващият Sea of Spa Dead Sea да купя сама от първият козметичен магазин в Тел Авив.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!