Нежна грижа

November 13, 2015 от  
Публикувано в Красота

decleor-aromessence-ongles-серум-за-кожичката-около-ноктите___10Всеки маникюрист изпада в тиха лудост, когато пред очите му застанат поредния чифт не добре подхранени ръце, не дай си боже със суха кожа и не добре оформени кожички около ноктите. Случвало ми се е да видя, подобна реакция, придружена с нравоучително слово, за това, как по дяволите е възможно да се допусне такъв ужас.

Ами, уви- възможно е. Динамичното ежедневие, в което живеем е повод и за ред други несправедливости, които причиняваме на своето тяло. Несъзнателно поставяме приоритет на всички задачи за деня, пред това да се погрижим за себе си и все не остава време за фитнес, козметик или фризьор. А трябва. Това, трябва да се превърне в една от „неотложните” задачи в листа за деня. Не за да не възмущаваме маникюристката си – а защото е важно за нас самите.

Кожата около ноктите, както и тази на ръцете ни се нуждае от хидратация и подхранване. Живеем в твърде агресивна външна среда, в която лицето, ръцете и косата ни страдат най-много. Ако Ви се струва, че имате нужда да се поглезете с хубава маска за ръце – направете го незабавно. Ако Ви се иска да се погъделичкате и размажете на дивана с филм пред Вас и нежна подхранваща емулсия за кожичките около ноктите – направете го. Грижете се за себе си и ще се чувствате много по-усмихнати и ведри. Ето и един подходящ продукт – Decleor Aromessence Ongles. Това е серум за кожичките около ноктите. Нанася се лесно, ухае много приятно и ефектът от него е видим след първото нанасяне. Сложете малко от Decleor Aromessence Ongles и масажирайте нежно, докато попие напълно. Ще видите, че след няколко минути ръцете Ви ще изглеждат съвсем различно. Decleor Aromessence Ongles серум за кожичките около ноктите е продукт на френската марка Decleor. Тя е основана през 1974г. Философията на козметичният гигант е в това да намира баланса между здравето на тялото и това на духа, в перфектна пропорция. Залагат на аромотерапевтични продукти с високо качество, които радват не само френския пазар, но и целият свят.

За да бъдат най-добри Decleor са съсредоточили в лабораториите си професионалисти с доказан опит в козметиката, лекари, дори опитни шиацу аромотерапевти. Комбинацията от техните усилия дава наистина много добри резултати. Хората, които познават марката са доволни и лоялни към бранда. Все повече са потребителите, които използват един продукт, са склонни да преминат и към друг, втори и трети. Това доказва, че политиката на френската марка работи като цялостно решение. Decleor и в частност Decleor Aromessence Ongles няма изкуствени оцветители, аромати или консерванти. Изцяло натурален продукт, като всички на френския бранд. Терапевтичният ефект след използването, на който и да е продукт от сериите на френската козметика, е видим.

С Decleor Aromessence Ongles ще имате подхранена кожа и здрав вид на ръцете. През зимата тази нежна емулсия може да предпази пръстите Ви от ефекта на студа върху кожата. Дали ще го опитате е Ваше решение, но каквото и да изберете за ежедневна грижа на Вашите ръце, придържайте се към съветите на специалистите да поставяте само натурални продукти, с доказан произход и очакван ефект.

Всяка рижа положена от Вас самите или от професионалист ще Ви се отплати стократно. Бъдете взискателни и погледнете на здравето си като на инвестиция.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!