Нежни стъпки

September 7, 2015 от  
Публикувано в Красота

scholl-hard-skinМного хора се оплакват от суха кожа. Търсят козметично решение и често, ако един или втори продукт не им помогне вдигат ръце и спират да се борят с проблема. Истината е, че повечето дерматолози съветват да се отнесем сериозно към сухата кожа. Тя може да бъде в лека форма към настоящия момент, но скоро може положението да се смени рязко и да ни създаде главоболия.

Защо се появява сухата кожа? Тя е следствие на много комплексни фактори, които варират от наследствено обременяване до начин на живот. Не може да се зачисли към болестите на кожата, но от нея може да произтече болест в последствие.

Както знаете, ако един проблем бъде зарязан и не му се обръща внимание, той няма да се разреши сам. Трябва адекватна намеса.

Преди доста години Матиас Шолл решава да основе търговската марка Scholl, като изкача на пазара с първите патентовани стелки за обувки. Разбира се, предизвиква истински фурор. Не закъснява успеха. Малко след 1904-та и силния интерес към стелките, се появяват и първите анатомични сандали. Досещате се, какво се случва с тях – бясно нападение по магазините за всеки чифт носещ бранда Scholl.

Логичният маркетингов тласък е да бъдат създадени продукти за „обслужването” на тези толкова удобни сандали. За да бъдат краката ни здрави, трябва да носим здрави обувки, но и да се грижим за всеки сантиметър от стъпалата си.

Scholl Hard Skin билков крем за суха кожа е един от най-революционните продукти на марката. Ако до скоро сте си мислили, че краката Ви са меки на допир, че имате нежна кожа дори и по петите, опитайте няколко дни с Scholl Hard Skin билков крем за суха кожа и ще видите голямата заблуда, в която сте живели. Дори и хора, чиято кожа е дефинирана като нормална споделят, че след намазването с крема, осъзнават, че вероятно са се залъгвали дълбоко за оценката на своите крака.

Сухата кожа не е проблем, който може да си позволите да подминете с лека ръка. Той е причинител на дълбоки рани, пропуквания, които могат да доведат до възпаления, да не говорим за дискомфорта и болката, която причиняват. Естетическият вид на краката ни е важен, но здравината им още повече. Опитайте Scholl Hard Skin билков крем за суха кожа и потърсете разликите – преди и след намазването. Обещавам Ви, че ще останете смаяни. Още по-видим е резултата след няколко дни. Не е сложно нито нанасянето, нито навика, да го правите всеки ден. Краката Ви ще се чувстват толкова добре, че ще Ви се иска да ги масажирате с крема Scholl Hard Skin по няколко пъти на ден.

Марката умее да глези своите потребители и това й отрежда лидерска позиция в бранша на ортопедичните обувки и цялостната козметична грижа за краката ни. Има много серии, които вероятно сте опитвали и съм сигурна в положителната Ви оценка, защото Scholl са наистина качествени. Бранда е специалист и в още една насока – геловите подложки, с които обувките ни се превърнаха в най-удобното място за нашите крака. Цял ден на висок ток? Абсолютно възможно и реално.
След динамичен работен ден, аз лично бих си подарила един лек масаж с Scholl Hard Skin. Опитайте и Вие, насладете се на продукта, а после плеснете доволно пети в подскок … или поне наум.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!