Нежна грижа

May 2, 2016 от  
Публикувано в Здраве

tolpa-dermo-baby___3По правило децата обичат топлата вана и масаж, но това е само по правило. В голям процент от случаите децата променят навиците и предпочитанията си, също толкова бързо и интензивно – колкото растат. Вариант да имате дете, което не упражнява съпротива при къпане и ежедневна хигиена е почти чудо, което трябва да адмирирате и да давате всичко от себе си тези придобити навици да останат в режима на малкото и за напред. Но има дечица, които предпочитат цупенето и гримасите преди и след душ/ вана и за тях „специалните” ритуали са от съществено значение. Да, на помощ винаги може да потърсите някое гумено пате или корабче с възможност да Ви пръска в лицето, докато се борите с изплакването на косата, но има и други варианти да умилостивите малкото. Освен пъстрите играчки за вана, козметичната индустрия е създала серия от подходящи продукти, които ще направят преживяването истинско приключение.

Tolpa Dermo Baby детско масло за вана и тяло е такъв продукт. Може да му се доверите напълно, тъй като е дерматологично тестван и ще направи кожата на детето мека и подхранена във всяка клетка. Разбира се, важен момент е да представите Tolpa Dermo Baby като магически капки, които ще дадат свръх сили на малчугана. Важно е, да го направите убедително! Иначе детската фантазия ще Ви се възпротиви и веднага ще Ви приземи в реалността, с категорично – не, не искам да се къпя! Опитайте да склоните детето само да сипе от магическия Tolpa Dermo Baby детско масло за вана и тяло. Всички си падат по това да бъркат с ръчички във водата и да правят воден ураган. На повечето опитали Tolpa Dermo Baby детско масло за вана и тяло им се получава. Тествайте и Вие.

Продуктът има много добро подхранващо действие и се бори с традиционно сухата бебешка кожа. Няма да Ви се налага дълго да чакате ефекта от употреба. Само след като подсушите детето ще видите мигновения резултат. Кожата става мека и готова за масаж. Нанасянето на овлажняващ лосион – втора стъпка. Тук Tolpa Dermo Baby детско масло за вана и тяло отново е на помощ. Един продукт с две действия. Няколко капки от маслото на затоплените Ви длани ще свършат чудеса за детския сън. С нежни движения нанесете маслото и едновременно с това втривайте внимателно.

Tolpa Dermo Baby детско масло за вана и тяло предотвратява възпаления и зачервявания по детската кожа. Действа регенериращо и дори и детето да има рана, то няма да изпита щипене и болка, по-скоро усещане за успокояване. Само след няколко часа ще забележите ефекта на заздравяващата кожа.

Tolpa Dermo Baby детско масло за вана и тяло е много подходящ за масаж на цялото тяло. Ако Вашият малчуган предпочита масаж само на краката, гърба или ръцете, то тогава отделете пет минути и му подарете топла ласка с подходящ подхранващ продукт. Ухае нежно и ще бъде приятно и за двама Ви да се насладите на мига.

Продуктът е в разфасовка от 200мл, което прави обема му подходящ и за двете цели, които има Tolpa Dermo Baby детско масло за вана и тяло.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!