Nivea Sun Protect & Bronze – сигурна защита за кожата

June 11, 2014 от  
Публикувано в Красота

nivea-sun-protect-bronzeКогато се избира козметика, най-трудното е да се ориентира човек сред огромния асортимент от предложения от известни и неизвестни производители. В такива моменти повечето хора се ориентират към бранд който им е познат и вече са  имали възможност да се убедят в качествата на продуктите.  Nivea e марка, за която е чувал всеки и няма човек, който поне веднъж да не е ползвал крем, шампоан или слънцезащитен продукт с това име. Затова не е изненадващо, че Nivea Sun Protect & Bronze SPF30 спрей се продава успешно и наред с останалите продукти от слънцезащитната серия е предпочитан пред предложенията на конкурентни марки. Едно от безспорните предимства на серията Nivea Sun е безкомпромисното качество на достъпна цена. Enzo.bg препоръчва финият и лек спрей за хора, които желаят да получат естествено изглеждащ тен бързо и безопасно.  Въпреки мощните UVA/UVB филтри не се препоръчва престой на слънце през обедните часове, когато рисковете за здравето са реални, въпреки качествения слънцезащитен продукт.

Патентованата формула на слънцезащитните продукти с марката Nivea се отличават с комбинацията от растителни екстракти, които влияят пряко върху естественото създаване на Меланин. За разлика от други подобни средства за получаване на бърз тен, в този не се съдържат изкуствено добавени пигменти, които да оцветяват и да създават илюзия за потъмняване.  Спреят е изключително икономичен и с едно впръскване се покрива голям участък от кожата. Попива бързо и не оставя следи, като след нанасянето може да се плува, тъй като формулата е водоустойчива. Опаковката е предвидена за по-лесно задържане в ръка, като дизайнерите са създали специална вълнообразна форма. Това е едно хитро хрумване, което позволява да не се изпуска крема на пясъка, което се случва често с гладките опаковки, които се омазняват отвън докато човек нанася продукта върху кожата си и стават хлъзгави.  С Nivea Sun Protect & Bronze SPF30 чрез удобното нанасяне посредством впръскване и ергономичната опаковка е значително по-лесно. За оптимални резултати се препоръчва да се впръска веднъж, да се разнесе и да се изчака да попие в кожата, след което се нанася повторно. След плуване, душ и избърсване с кърпа трябва да се нанесе отново, за да сме сигурни, че кожата е защитена. Enzo.bg предупреждава, че слънцезащитните продукти не предпазват вече изгоряла кожа. Те не могат с магическа пръчка да стопират вредното влияние на силното слънце, което освен изгаряния може да причини дехидратация и топлинен удар. Всички съвременни слънцезащитни продукти имат за цел да защитят кожата без да я натоварват с вредни, агресивни химически съставки. Серията Nivea Sun Protect не отстъпва от най-добрите световни практики, като залага предимно на стимулиране на естествените защитни сили на кожата.

Слънцезащитният спрей е подходящ най-вече за плаж и слънчеви бани. Не се препоръчва директно пръскане върху лицето – производителят предлага специален продукт за лице. Повечето хора не разчитат на универсалните качества на слънцезащитните средства и носят в чантите си отделни кремове за тяло и за лице. Това е нормално, тъй като кожата е различна в различните участъци на тялото, факт с който е добре да  се съобразяват хората над 35 години. Лятото е един от най-приятните сезони, но само ако кожата е надеждно защитена  срещу болезнените и опасни слънчеви изгаряния.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!