P.S. Je t’aime

December 8, 2014 от  
Публикувано в Красота

nuxe-body-roll-onС ръка на сърце мога да си призная, че обичам тихите вечери, придружени от хубав филм и приятна компания. Преди няколко години попаднах в магията на френското кино и сетивата ми бяха силно провокирани от магията, която носят те. Да, гледала съм и не малко разредени от смисъл американски заглавия, но може би страстта ми към тарт татен-а, бургундски балеринки, с които стъпвам леко и аромата на хубавото вино, ще останат за винаги формула на щастие и символ на бон вивана в мен.

Французите умеят да живеят. Аз все още прохождам в това. Уча се. Уча се най-вече на това, да обичам себе си и да ценя малките победи, които записвам в собствената си история. Стъпките, с които успявам да преборя всичко по-важно от мен самата, са бавни, но пък за сметка на това, оставят устойчиви дири по пътя. Направих крачка и към грижата за себе си. Потърсих всички възможни рецепти и се спрях на една: всяко докосване носи наслада. Храната, добрата книга, разговора с близките, подреждането на коледната украса, поставянето на грим, дори малкия ритуал с нанасянето на рол-он дезодоранта сутрин … всичко това за мен се свежда до допир.

Пазарът на щастие прелива от предложения, как в три до десет стъпки да улесним и направим живота си по-ведър и изпълнен с наслада. Но кое за нас е работещото лице на щастието? Фармацевтът в аптеката до нас, сподели че без прегръдката на своя фон дьо тен, не си представя съществуването си. Усмихнах се и й отговорих, може би и аз съм от тези, които споделят твоята мантра, но го правя с продукт, който ми носи повече самочувствие и увереност.

Козметиката за личната хигиена осигурява част от тази увереност. С нея съм сигурна в това, че денят ми ще мине по ноти и на финала, ще се чувствам все така заредена, както и сутринта. Да, 24-часовите продукти са тези, на които човек може да разчита. Да вземем на пример Nuxe Body roll-on от Enzo.bg. Nuxe e марка с история и традиции, които смело заявяват – всяка жена е неповторима! В деветдесетте години на миналия век, лабораториите на Nuxe, решават да обединят силата на природните продукти, с нуждите на съвременната жена и създават козметични съвършенства. Серията, която дава щипка самочувствие в забързаното ежедневие безспорно е грижата против изпотяването. Първото, което прави впечатление е дерматологичния аспект на тези продукти.

Те не просто „маскират” усилията на тялото да се пребори с натоварените ситуации на работния ден или жегата на вън, а осигуряват приятно ухание на ванилия, кокос и разцъфнали бели цветове. Nuxe Body roll-on е дезодорант с почти изцяло натурален произход. Всички съставки в него са естествени и за да бъде действието му още по-осезаемо, френската марка е заложила на сребърната пудра, като част от рецептата за суха кожа.
Както вече обобщих, французите го умеят. Знаят как да обичат, да раздават целувки и да се усмихват на новия ден. Тяхната прецизност е пословична, дори Nuxe, за които споделих, че спечелиха моето доверие, са успели да създадат продукт без алкохол, парабени и алуминиев хлорхидрат. В крайна сметка градусите на настроението се покачват след първата чаша френско вино, а не след алкохола нанесен по кожата ни.
P.S. Je t’aime ! По-добре го произнасям, след като съм се насладила на ябълковия татен, в малко кафене, от което виждам върха на Айфеловата кула и собствената си усмивка в чашата с розе.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!