Платнена маска със стягащ ефект – мигновено действие

February 9, 2017 от  
Публикувано в Красота

missha-herb-in-nude___2Щастливите и мъдри жени, които вече откриха за себе си платнената маска със стягащ ефект, много рядко ще се обърнат за помощ към обикновените средства с гъста консистенция. След тях и ръцете са мазни, и миенето невинаги е бързо и лесно.

Платнената маска със стягащ ефект не притежава такива свойства – за това тя има редица предимства. Такава невероятна маска е Missha Herb in Nude платнена маска със стягащ ефект, която ще подмлади вашето лице.

Нейният външен вид е необичаен. Това е влажна салфетка, пропита с лечебно-козметичен разтвор, с отвори за устата, носа и очите. Пълнежът може да бъде напълно различен: треви (женшен, алое, лайка), екстракт от животински произход (например, екстракт от секрет на охлюви), водорасли и различни природни материали. В състава може да се среща и неотдавна открития епидермален растежен фактор.

Така вие може да изберете най-подходящата за вашия тип кожа платнена маска със стягащ ефект. В никакъв случай резултата няма да ви разочарова, защото действието на всички платнени маски практически е еднакво.

Противовъзпалителните свойства на пълнителите на платнената маска със стягащ ефект позволяват да се използват в борбата с различни по вид раздразнения и възпаления на кожата, в това число и акне.
Ползването на платнена маска със стягащ ефект води до подмладяване, изглаждане на бръчките, възстановяване на предишната здравина и еластичност на кожата, покриваща лицето.

Платнената маска със стягащ ефект притежава прекрасни тонизиращи действия. Цветът на лицето след нейното ползване се подобрява: избледняват жълтите и сини оттенъци. Прекрасно се овлажнява сухата кожа и се справя с люспестите петна.

Платнената маска със стягащ ефект се отличава по вид и действие на познатите за нас обикновени средства за грижа за кожата. Като правило опаковката съдържа инструкция за ползване, която е лека и достъпна за всяка дама.

Производителите на платнените маски със стягащ ефект са най-различни, но инструкцията за прилагането им е почти еднаква. Ценовия диапазон на тези средства е различен.

Различните маски оказват положително въздействие, но ефекта им зависи преди всичко от типа на кожата.

Маската с пълнеж от екстракт от секрет на охлюви, без аромат, прекрасно овлажнява лицето и има противовъзпалително действие.

Платнената маска с пълнител от женшен отлично стяга порите и прави кожата еластична, гладка и блестяща.

Вие може да си закупите платнена маска със стягащ ефект и да се наслаждавате на постигнатия резултат.

Най-голямото предимство на тези уникални средства за грижа за кожата се явява тяхната мобилност – може да ги вземете със себе си навсякъде и да ги ползвате във всеки удобен за вас момент.

След снемането им не е нужно да си миете лицето, няма противопоказания.

Поглезете кожата си с тези уникални средства – вие го заслужавате!

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!