Подхранени до върха на ноктите

April 5, 2016 от  
Публикувано в Красота

scholl-velvet-smooth___2Знаем, че е важно да подкрепим тялото си с витамини, кожата си с полезни, хранителни масла, но колко от нас, правят това за себе си ежедневно? Малцина. Винаги си казваме, че е добре да се погрижим за себе си и да си подарим миг наслада с приятен масаж, но все не остава време от ежедневни грижи или просто поставен на друго място приоритет. Чак когато забележим първите следи на стреса по себе си, си  даваме сметка, колко важни неща сме пропуснали да включим в ежедневния си режим, които със сигурност са щели да ни спестят някоя друга година от лицето или кожата на ръцете.

Бъдете отговорни и се погрижете за себе си, когато имате сили и възможност. Важно е да го правите с наслада и да знаете, че всяка минута е важна, както за външността Ви така и за здравето.

Историята на марката Шол, доказва именно това. Преди повече от сто години основателят на бранда  Матиас Шолл, създава стелки за обувки, които патентова и се превръщат в истински хит, в момента, в който ги пуска на пазара и хората ги приемат като иновация. Десетки от нас започват да мислят за здравето на краката си по един съвсем нов и различен начин. Анатомичната подметка създава комфорт и кондиция на цялото тяло през деня. Нещо повече тези стелки се грижат за това стойката ни да бъде правилна и да не натоварваме ходилата си, по начин, който ще ни донесе хиляди беди много скоро. Не закъсняват и следващите уникални продукти под марката Шол. Това са продукти, които са насочени към цялостната грижа за ходилата. Кремове, емулсии, пили за пети изобщо богат избор от качествени въведения за ежедневна грижа.

С течение на времето Шол създават все по-високо технологични продукти. Стелките за крака са началната база, от която следват варианти за комфорт на пръстите на краката, на възглавничките, а в наши дни и специални силиконови лепенки, които ни спасяват от болките, които често съпътстват всеки нов чифт обувки.

Дълго след 1904г, можем да се похвалим с Scholl Velvet Smooth подхранващо масло за нокти. Заслужавало си е чакането, тъй като този продукт ще Ви донесе много повече от комфорт. Няма как да се избавим от липсата на витамини, видима в първите пролетни дни, по кожата, косата, ноктите и дори кожичките около ноктите. Без значение дали са на ръцете или краката Ви, не може да не сте забелязали сухата кожа, която създава нелицеприятен вид на ръцете и краката Ви. С Scholl Velvet Smooth подхранващо масло за нокти ще успеете след няколко нанасяния да заличите сухотата за дълъг период. Продуктът е на достъпна цена и може да се изненадате, колко дълго може да Ви служи тази малка опаковка лак (7.5 мл). С няколко нанасяния с удобната четка Scholl Velvet Smooth ще попие бързо в епидермиса и ще подхрани всяка клетка жадуваща за етерични масла. Както споменах, след няколко нанасяния на продукта ефекта е забележим.

Scholl Velvet Smooth подхранващо масло за нокти може да закупите от добрите аптеки или онлайн от сайтовете за качествена козметика. Може да се доверите напълно на неговите качества. Не съдържа алергени и е подходящ за всеки тип кожа. Просто опитайте и се радвайте на първите слънчеви лъчи по босите Ви крака. Лятото чука на вратата ни!

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!