Помощ, детето има въшки

July 4, 2016 от  
Публикувано в Здраве

korres-herbal-vinegarНа прага на лятна отпуска, всички планове са в на ръба да бъдат реализирани и ето, че детето се прибира от училище с въшки и заплахата за провал на морските ни мечти е на лице. Разбира се, всяко дете в определен етап от социалният си живот в детска градина, забавачката или училище е „пренасяло“ гниди или въшки към дома, но ако това е само спомен от родителското детство, а сега за първи път се случва на Вашето собствено дете, шока е голям.

Как да постъпим? Какво да купим? Ще успеем ли да овладем всички пречки и да заминем необезпокоявани от тези дребни гадини към плажни предизвикателства?

Вариант, на който може да се доверите е Korres Herbal Vinegar спрей за деца за профилактика и поява на гниди и въшки. Може да го закупите онайн или в добре заредените аптеки. Съвременната фармацевтика и в частност козметика, ще Ви спестят много усилия. Гръцката марка Korres се е погрижила да получите най-доброто качество в най-забавна опаковка.

Korres Herbal Vinegar спрей за деца е наистина специално аранжиран така, че детето Ви да се усмихне и да не Ви създава грижи, често породени от инат или страх. Фронтално на самият спрей е нарисуван супер герой – космонавт, който е запазената марка на Korres Herbal Vinegar – супер сила срещу въшки и гниди.

Нанасянето е безкрайно лесно и търпението Ви няма да се изчерпа докато покриете скалпа на главата или успеете да нанесете от спея по дължините на момичешките опашки. Даже напротив. Може да превърнете цялата процедура с Korres Herbal Vinegar в забавна игра. А на финала – няма гниди, няма въшки и всички са щастливи и в безопастност. Разбира се – отмивате. Ясно е, че всеки подобен продукт има инструкции и ще оставя на всеки родител сам да се запознае с начина на ползване.

Цената? Достъпна за проблема, който решава. Може да закупите Korres Herbal Vinegar спрей за около 22лв. Силно вероятно е опаковката от 150мл да Ви е достатъчна за две детски глави. Много често преди да се усетите едното дете е прехвърлило дребните въшки към братчето или сестричето си и като че ли и другото дете започва да почесва главата си нервно. Проверете. Вижте дали няма гниди в косите на всеки от семейството. Никой не е предпазен от нахалните гадини.

По тази причина спрея Korres Herbal Vinegar спрей за деца е подходящ и за възрастни. Може да третирате косата си с идеята да осигурите превенция за Вас самите. Не е вярно, че тези дразнители имат предпочитания към конкретен тип коса – обичат да се заселват на всяка глава, която им харесва. Така че, не пропускайте и не засегнатите от набезите на въшките членове на семейството.

Потърсете информация в интернет и поръчайте един флакон от спрея Korres Herbal Vinegar, за да бъдете сигурни, че имате най-добрият продукт под ръка в случай на нужда. А сега може да помислите за морето, пътя и приказната прегръдка на летните лъчи.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!