Природа, аромати, красота

October 5, 2015 от  
Публикувано в Красота

delarom-body-careТова е мотото на една бързо развиваща се козметична компания. Основана през 2008г с не особено дълга история, но с много натрупан опит. Delarom успява да завладее сърцето на хиляди потребители за по-малко от десет години пазарен опит.

Преди да спра вниманието Ви на един конкретен продукт Delarom Body Care – нежен крем за лице с масло от кайсия, искам да споделя малко повече за това, в какво вярва Delarom и защо си заслужава да им се доверите.

За да създаде своите продукти, лабораторията на френските специалисти е създала завършен производствен цикъл. Произвежда или купува сертифицирани органични продукти, които обработва под строг контрол, за да бъде крайният резултат гарантиран. Производителят на крема за ръце Delarom Body Care използва само природни съставки, ухания и аромати от Средиземноморието. В състава на тази нежна емулсия за ръце има кайсия. Плод, познат от древността с лечебните си свойства, с витамините които съдържа в състава си и ползата от това, да „нахраним” кожата си с тях. Не е тайна, че регенериращите свойства на плода помагат при различни кожни раздразнения. В Delarom Body Care има много и все органични кайсии, такива, готови да се пресегнеш и да ги похапнеш – но този път чрез кожата на лицето си. Кремът за лице е лесен за нанасяне и има много приятен и нежен аромат, който се усеща с всяко потъркване на дланите. Едно от удоволствията, които Delarom Body Care носи е меката кожа, коприненото усещане на допир и разбира се – здравината на кожата, която все пренебрегваме, особено в студените дни. Като че ли е по-вероятно сутрин да не забравим топлата шапка, от колкото да поставим топла прегръдка за своето лице – крем Delarom Body Care.

Зимата е доста агресивен сезон и за да преминем през минусовите температури здрави и с усмивка се налага да се подготвим подобаващо. Най-важното, което трябва да направим за себе си е да не пропускаме ежедневната хидратация на кожата. Това трябва да се превърне в ежедневен навик, който с Delarom Body Care е и приятен. Както споделих, лесно се нанася, бързо попива, ухае ароматно… Какво повече може да искаме от един ежедневен крем за лице?

Delarom са по френски шик – падат си по аромати и масла навяващи носталгия по топлите дни. Едни от най-често използваните масла и ухания в козметика им са тези от маслина (замириса ли в апетитно), портокал с лятно намигване, праскова (не в плодов коктейл, а в крем), лавандула… За нея или добро или нищо. Аромата й е толкова нежен и всепоглъщащ, че всеки парфюм, които има капчица лавандулово масло ме кара да мечтая. Повечето подбрани от Delarom аромати не са случайни – те са от масла с успокояващо и регенериращо свойство. Нещо повече – целта на френската марка е да възстанови кожата, да покрие всяка клетка с кадифен воал и да премахне токсините от тялото ни.

Delarom Body Care крем за лице с кайсия ще Ви очарова след първото нанасяне. Опитайте крема и ще повярвате на казаното. Цената му е изключително атрактивна за дерматологичен клас козметика. Може да откриете крема в аптеките и сайтовете за специализирана он лайн продажба на козметика. Потърсете повече информация и се възползвайте от отстъпките, които он лайн търговците предлагат на своите клиенти. Винаги може да получите и обратна връзка от доволни клиенти, в местата за коментар. Delarom Body Care е продукт, за който ще срещнете само положителни отзиви и това не е реклама. Това са усмивките на доволни клиенти, които споделят истината с Вас – бъдещите потребители.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!