Произведено във Франция

klorane-cible-hommeВсе по-често спирам погледа си върху френските марки и техните иновационни продукти за коса, кожа, нокти. Винаги съм била фен на френската козметика и парфюмерия, но сега много по-аргументирано защитавам държавата на хубавото вино и целувките, тъй като те умеят да правят и качествена дерматологична козметика. По-добри, най-добри, Klorane. Не крия симпатиите си към тях, тъй като те се грижат за косата ми повече от десет години и „заедно” сме се справяли в не един труден за мен момент.

Ако говорим за козметика и мъже темата става заплетена. Както предполагам се досещате, става дума за козметика за мъже. Другото лице на френският шик е добре поддържан мъж, който Ви чака в малко бистро, за да обмените мисли, чувства и емоции, а ако е Ваш тип, по-късно и нощта. Зад романтичната представа за френският сваляч, стои една малка серия от четири продукта изцяло базирани на дерматологична основа.

Klorane Cible Homme е афтършейф отличаващ се с най-високо качество и доказан ефект върху чувствителната мъжка кожа след бръснене. Klorane Cible Homme е ежедневна грижа, която напомня нежна целувка. Лабораториите на Klorane са разработили серията специално за задоволяване на нуждите на съвременния мъж. Той наистина няма време за дълги и протяжни процедури в банята и комплексната грижа за него е приоритет. Това означава, че ако една марка може да му предложи всичко, от което има нужда, той ще остане лоялен неин последовател.

Klorane Cible Homme е финалният щрих от сутрешното бръснене. С него завършва процес – „гладка кожа” и започва новият ден. Така че, само най-доброто би могло да бъде оценено по достойнство. Марката знае това и предлага безупречно качество. Klorane Cible Homme крие в себе си екстракт от алое. Още от древността хората са познавали положителните качества на алоето върху кожата. Неговата най-силна страна е регенериращият, овлажняващият и възстановяващ ефект. А говорейки за бръснене, това е от първостепенно значение.

Когато кожата на лицето е агресирана от външни дразнители като самобръсначката, то експертната грижа е задължителна. Екстрактът от алое в Klorane Cible Homme действа успокояващо. Помага на клетките да се снабдят с нужното количество влага и да я запазят в себе си. Не позволява епидермиса да губи и частица вода.

Klorane Cible Homme е хипоалергичен благодарение на екстракта алое. Той е подходящ и за най-чувствителната и не толерантна кожа. Може да се използва ежедневно и в комбинация с всички продукти от серията. Когато търсим партньор в грижата си за кожата на лицето и тялото най-добре е да се доверим на специалистите с доказан опит. Това гарантира качество и сигурност. Дерматологичните тестове показват поносимост на всякакъв тип кожа, както и липса на прояви на алергия или други нежелани реакции.

Другите продукти от серията са също толкова добри, колкото Klorane Cible Homme. Пяната за бръснене например е без алкохол, което осигурява безпроблемно бръснене, без дразнене, без зачервяване.
Френската марка Klorane е специалист в грижата за коса и кожа. С тази серия специално разработена за мъже тя стъпва смело и в средите на силния пол. Ако до сега Klorane беше символ на дерматологична козметика от най-висок клас, то сега е много повече, тя успешно завладя ежедневната грижа за мъжката кожа, без конкуренция в сектора.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!