Пролетно почистване

March 2, 2016 от  
Публикувано в Здраве

meridol-halitosis___3С първите пролетни цветя и все още плахо подаващите се слънчеви лъчи, идва желанието ни да почистим дома, работното си място и разбира се – себе си. Колко важно е това? Бих казала, много. Вярвам в това, че освобождавайки пространството около себе си от стари и ненужни вещи, отваряме място за нови емоции, повече усмивки и усещане за щастие. За това не щадете сили и изхвърляйте смело, всички предмети, които не Ви носят положително усещане и баланс. В крайна сметка, погледнете го от друг ъгъл – това са само предмети.

Колкото до това, дали почистването на гардероба, понатрупаните стари списания и още куп вещи в дома ни, ще направят проблемите ни по-малки… едва ли. Но това е сигурен начин да поканите положителните емоции в дома си, като чакан и уважаван гост. Разбира се, има пряка връзка между дома и самите нас. Ако сме „задръстени” с лоши мисли, усещане за апатия и депресия, едно е сигурно – трябва да се постараем да ги изолираме и отпъдим от нас самите. Това касае и нашето тяло. Не може да го бомбардираме ежедневно с некачествена храна, стрес и липса на сън и да очакваме, то да ни служи вярно.

Ежедневните ритуали са част от подобен пречистващ режим. Добре е той да не се случва само и единствено в прехода между сезоните. Важно е да въведем добри практики в ежедневието си и да ги прилагаме още със ставането от сън. Освежаващ душ, маска за лице, вана за по-сияйна кожа – всичко това почиства тялото и ума ни. Дори прост ритуал като миенето на зъбите може да носи положителни емоции, когато е съпроводен с качествени продукти. Четката за зъби, конците, Meridol Halitosis стъргалка за език, това са отлични помощници за Вас, всеки път когато поддържате устната си хигиена.

Ако до момента не сте използвали Meridol Halitosis стъргалка за език, обърнете внимание на това. Не пропускайте да почистите езика от натрупаните бактерии. Това ще Ви избави и от лош дъх. Когато в устата Ви липсват причинителите на лошия дъх, ще се радвате на усмивка през целия ден.

Има моменти, в които се оправдаваме, че нямаме време, че не ни стига и минута за нас самите, но това е просто извинение. Трябва сами да поставим пред себе си важността на всеки един момент, в който се грижим за самите себе си. Почистването с Meridol Halitosis стъргалка за език отнема по-малко от минута. Може да забележите ефекта веднага. След измиване на зъбите с нежни движения започнете да „масажирате” езика. С Meridol Halitosis стъргалката ще почистите всички нечистотии, след това, изплакнете обилно с вода. На финала винаги може да допълните и подходяща вода за уста, която ще Ви осигури свежест за няколко часа.

Ако тези минути се превърнат в любимото Ви време от деня, ще Ви разбера напълно. Няма нищо по-приятно от това да се погрижиш за себе си. Да се погледнеш в огледалото и да се усмихнеш. Дома, обкръжаваща среда и хората на които държим, ще го оценят мигновено.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!