Рол – он бейби

altermed-antisectinСвързвам топлите летни вечери, освен със срещи с приятели и неангажиращи разговори, а и като цяло с по-дългите престои на открито. По тази причина ухапванията от насекоми и най-вече от комари са част от летния пейзаж. Такива като мен, с алергия към тях, не пропускат възможността да се облеят от глава до пети с предпазен лосион, както и да предложат на всеки, около тях флакона, без оглед на това има или няма алергия. Толкова много съм си патила, че всяко излизане извън града или просто престои на вън до малките часове на нощта, свързвам с нахалните комари, които ми създават повод за тревога и ужас.

Ако и Вие си имате лична битка с тях, вярвам че със сигурност я провеждате добре въоръжени. Най-малкото което може да направим, за да се предпазим от досадните ухапвания от насекоми е да съобразим дрехите си с тяхната инвазия. Колкото и топла да е нощта, усещането за качествен лен или памук, които да покрива тялото Ви освен, че няма да Ви донесе допълнителна топлина, ще Ви разхлади. Така че, излизайте смело, но добре екипирани на бойното поле.

По подразбиране е ясно, че трябва да се запасите и с „броня”. Ако вече използвате конкретен продукт няма да Ви разубеждавам, но ако още не сте намерили своя, бих Ви посъветвала да тествате Altermed. Работи и то добре.

В случай, че покрай вас и дрехите Ви се е промъкнал някой комар, демонстрирайки освен нахалство и глад, то бъдете сигурни, че в чантата си трябва да носите продукт, с които да третирате остатъка от неговата вечеря – т.е. Вашата ухапана кожа. Подходящ стик, малък по размер и изключително ефективен е Altermed Antisectin.

На практика докато Вие се наслаждавате на лятното звездно небе и се опитвате да похапвате в компанията на приятели своята вечеря, то силно вероятно е в този момент и от Вас някой похапва вкусно. Но проблема не е в храната, а в това, какво може да се случи при едно подобно ухапване. Ако човек не страда от алергия, при всички положения, без Altermed Antisectin ще се сдобие най-малко с дразнещ сърбеж и червенина.

Но ако е от моята кръвна група и не си общува възпитано с насекомите, то пораженията без Altermed Antisectin ще бъдат парене, болка, голям отток и липса на каквато и да е надежда, че ще Ви мине за ден – два. Уви… не си избираме от какво да се оплаква нашето тяло, но можем да изберем продукти, които да му помогнат по-бързо и безболезнено да се справи със ситуацията.
Altermed Antisectin е дерматологично тестван. Подходящ е за всеки тип кожа и колко и клиширано да звучи, няма нищо, което да навреди на кожата Ви в състава му. За това, лекарите го категоризират, като подходящ за всички възрасти и деца над три години.

Как да използвате рол–он стика Altermed Antisectin? Много просто, разтрийте ухапаното място и се постарайте гела да проникне добре в кожата. Тоест с леки масажни движения, чрез самия стик, втрийте количество от активните вещества, директно върху мястото на ужилването. Ще усетите облекчение и чувство на прохлада. Със сигурност с Altermed Antisectin ще може да спите спокойно и без натрапчив сърбеж, който да Ви притеснява цяла нощ.

Желая Ви слънчево настроение и позитивно лято без насекоми около Вас. Насладете се на хубавото време!

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!